Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Intervjuer

Zidane: – Vi kjemper om ligatittelen

Los Blancos-manager Zinedine Zidane snakket med pressen i forkant av hjemmeoppgjøret mot Osasuna.

 

Dette hadde franskmannen å si om tittelkampen.

– Vi er fortsatt i konkurransen og kjemper om tittelen. Vi har fokusert på arbeidet vårt hver dag. Vi forbereder oss godt hver eneste dag og nærmer oss slutten av sesongen. I morgen venter en veldig
tøff kamp, og vi er fokuserte. Det er tre poeng å spille for, og vi skal prøve å stikke av med alle, fortalte Zidane og fortsatte:

– Vi kan ikke kontrollere det som skjer rundt oss. Alt vi kan påvirke er hva vi gjør. Vi stiller med vårt beste lag for å vinne morgendagens kamp, men det stemmer at vi har hatt mange kamper, skader
og endringer.

Marcelo innkalt til valgplikt
– Det er slik det går, Marcelo vil oppfylle sine forpliktelser. Han vil være med oss på onsdag, vi kan ikke gjøre noe med pliktene hans.

Sergio Ramos
– Ramos er tilbake på trening med oss ​​og kan godt reise, vi avslører troppen senere, og du vil finne ut av det. Sergio er klar til å være tilbake med oss.

Utfordringer
– LaLiga er utrolig vanskelig, og slik blir det helt til slutt. Jeg gleder meg ikke over at våre rivaler taper kamper, vi må fokusere på oss selv. Vi skal prøve å vinne La Liga. Alt vi gjør er å konsentrere oss om det som kommer, de neste seks eller syv kampene, og vi er alle fokusert på morgendagens kamp.

Mål
– Det viktigste er å ta så mange poeng som mulig. Det er fire lag som kjemper om LaLiga-tittelen, og slik vil det være til slutten av sesongen.

LEDER: Det blir spennende å se om Sergio Ramos er tilbake til oppgjøret mot Osasuna.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.