Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Intervjuer

Zidane: – Vi har 15 finaler foran oss

Real Madrid er denne helgen tilbake, og går nå inn i en helt avgjørende fase av årets sesong. Først er det Eibar som venter på hjemmebane lørdag ettermiddag, før Los Blancos skal spille mot Barcelona og to ganger mot Liverpool. Det er to uker siden sist seriekamp – den gang ble Celta Vigo slått 3-1 på Balaidos. Zinedine Zidane mener laget har «mange finaler» foran seg.

– Vi er glade for å være tilbake igjen. Vi vet at vi går inn i den siste fasen av sesongen, og at hver eneste kamp er avgjørende. Vi har 15 kamper igjen, 15 finaler, og vi skal være med helt inn. Det blir en intens kamp mot et Eibar-lag som kommer til å spille fotball.

Skaden til Ramos

– Det er ingen som har skyld i at han har skadet seg. Ikke landslaget, ikke Real Madrid – ingen. Dette er fotball, og skader har vi sett mye av denne sesongen. Vi vet hvilken spiller han er, han er vår lagkaptein og leder, og vi håper å ha han tilbake så fort som mulig.

Hazards rehabilitering

– Vi har ingen plan. Vi tar det dag og skal ikke risikere noe. Han er my bedre nå, og det er viktig at vi tar det rolig.

– Jeg liker ikke denne delen av fotballen, men sånn er det. Jeg vil ha alle spillerne mine friske, men i dag er alt ekstremt krevende.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.