Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Intervjuer

Zidane: – Vi er nødt til å levere en fantastisk forestilling i Madrid

Den franske manageren var fornøyd med seier og et godt utgangspunkt fra oppgjøret i Italia, men understrekte at ingenting er avgjort.

Zinedine Zidane stilte opp til pressekonferanse på Estadi di Bergamo etter 0-1 seieren i den første av to åttendelsfinaler mot Atalanta.

– Jeg vet ikke om det røde kortet var avgjørende, men dommeren tok avgjørelsen. Vi spilte ikke spesielt bra fordi vi spilte 10 mot 11. Til slutt er det veldig viktig å score et bortemål, men det som betyr noe nå er hva som skjer i det andre oppgjøret i Madrid. Atalanta er sterke, fysiske og veldig gode defensivt. Dagens resultat er bra for oss. Det var en ubehagelig kamp fordi vi ikke fikk til spillet vårt. Vi scoret et bortemål og holdt nullen, men det er fortsatt oppgjør igjen og ingenting er avgjort. Vi er nødt til å levere en fantastisk forestilling i Madrid. Kampplanen endret seg. Vel vitende om at de spilte med tre bak, så vi etter Isco til å bevege seg mellom linjene, slik at vi deretter kunne prøve å bruke Vinicius Jr. og Asensios sitt tempo i bakrom. Så ble det til et helt annet kampbilde grunnet utvisningen, det var et godt resultat for oss til tross for at det ikke var noen god prestasjon.

Vinnermålet

– Mendy var ikke den som skulle skyte, men til slutt gjorde han det, og det fungerte bra. Han har et kraftigere skudd med høyre foten, men mer presisjon med venstre.

Isco

– Han er spilleren vår. Han spilte i dag, selv om han ikke har vært involvert for mye i det siste, spesielt ikke i startoppstillingen. Vi vet hva han kan gjøre, og når han spiller, gir han alt han har. Han gjorde en god jobb i over en time.

Motgang med skader

– Vi fortsetter å gjøre det vi gjør. Det er sant at vi har mange skader for øyeblikket, men gutta vi har tilgjengelig gjør en god jobb, spesielt i forsvar. De er alle fullt engasjerte. Når vi gjør endringer, gjør vi fortsatt ting bra. Vi slet litt med den offensive delen i dag, men jeg er fornøyd med alle sin innsats og vi må jobbe på videre.

BANENS BESTE: Ferland Mendy ble kåret til banens beste etter en bunnsolid kamp mot Atalanta som toppet seg med den avgjørende scoringen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.