Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Intervjuer

Zidane: – Vi er i live

Chelsea herjet med Real Madrid i åpningen av første omgangen, men etter en fantastisk utlikning av Karim Benzema, hang vertene etter hvert mye bedre med. Andre omgang ble jevnspilt og en taktisk kamp, der ingen av lagene ønsket å risikere noe særlig framover. London-klubben fikk dog med seg et svært viktig bortemål, som kan bli helt avgjørende i returkampen neste uke.

– Vi slet med å håndtere presset deres i første omgangen, men vi fikk justert det og ble bedre i andre omgang. Vi møtte et godt lag. Det er en grunn til at de spiller semifinale. Jeg er sikker på at det blir en tøff returkamp, vi må hvile noen spillere i helgen.

Karim Benzema

– Han er veldig imponerende. Jeg er ikke overrasket over det han gjør, men jeg er glad på hans vegne. Spillerne mine er det viktigste, og den innsatsen de legger ned viser at de virkelig har tro på det vi driver med. Vi er fremdeles i live, og vi må dra til London å score.

Skader

– Jeg håper Sergio er tilbake til returkampen, men jeg vet ikke noe enda. Han har enda ikke trent med laget. Jeg vil ha alle spillerne mine tilbake så fort som mulig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.