Intervjuer

Zidane: – Jeg ville ikke risikere noe

Real Madrid fikk tøff motstand av Granada, men tok til slutt en grei seier og tre viktige poeng. Casemiro sendte Los Blancos i ledelsen med et vakkert hodestøt, før Benzema punkterte kampen med en godt plassert avslutning kort tid før slutt. Det er sjette gang på rad at Real Madrid går seirende ut av en kamp, og etter kampen var naturligvis Zinedine Zidane fornøyd.

– Vi jobbet veldig hardt i denne kampen. Det var en komplisert kamp. De presset oss bra, og spesielt førsteomgangen var tøff. Vi spilte mye bedre i andreomgangen, og jeg er glad på vegne av spillerne mine som har vunnet seks kamper på rad.

Franskmannen roser Casemiro for innsatsen han la ned og for målet som sendte vertene i ledelsen.

– Vi vet hva Casemiro tilfører laget, og defensivt er han en veldig god spiller. Målet hans kom som følge av godt spill, og jeg er glad for han og lagets del.

Eden Hazard var tilbake i troppen igjen, men måtte sitte på benken gjennom hele kampen. Zidane sier til pressen etter kampen at han ikke ønsket å ta risiko med belgieren, og at han sakte men sikkert vil få sjansen til å spille seg inn i laget.

– Jeg følte det ikke var riktig å sette inn Hazard. Det var en vanskelig og tøff kamp. Jeg ville ikke risikere noe med han, men sakte men sikkert vil han få muligheten til å spille seg inn i laget igjen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.