Intervjuer

Zidane: – Jeg håper ikke de drar

Real Madrid reiser fredag kveld til Pamplona for å gjøre unna de siste forberedelsene før morgendagens kamp mot Osasuna. Det er meldt noe så sjeldent som snøstorm i deler av Spania i morgen, og flere medier melder at kampen risikerer å bli utsatt til søndag. Zidane har testet negativt på korona- og PCR-testen sin og er en av de som skal sitte på flyet fredag kveld. Han har møtt pressen.

– Jeg ventet til jeg fikk svar, og til slutt testet jeg heldigvis negativt. Vi var forberedt i tilfelle noe skulle skje, men til slutt fikk jeg tillatelse til å reise med laget. Vi er klare og forberedes oss til kampen som normalt.

– Vi skal spille på en komplisert bane mot et godt lag. Vi må legge til mange ingredienser i spillet vårt, men fokuset vårt er på å gjennomføre en god kamp. Banen ser bra ut og vi håper det blir kamp. Vi vet ikke hva som vil skje i morgen, men vi er klare.

Viktig

– Det er mye som står på spill. Det viktigste er at spillerne er klare for oppgaven. Vi er her for å vinne kamper, så er det opp til treneren å velge ut hvem som skal spille. Vi har ikke gjort så mange endringer på laget den siste tiden, men alle er klare.

Spillerne

– Casemiro, Kroos og Modric er gode spillere som har erfaring. De vet hva det betyr å spille for denne klubben. Det samme gjelder de som har spilt mindre. Alle som er her ønsker å konkurrere og vinne. Det er bra for oss.

– Det er første gang en slik storm er ventet å treffe Spania. Vi vet ikke eksakt hva som vil skje, men alle som jobber her har stått på for at alt skal gå fint.

Kontraktsforlengelser

– Vi har snakket med spillerne, og det viktigste for meg er at slike ting går i orden så fort som mulig. Jeg ønsker ikke at Ramos og Lucas skal dra, men sånn er det i fotballen, man vet aldri. Jeg håper det ordner seg.

Hazard

– Han er med oss og har trent regelmessig den siste tiden. Jeg vet ikke om han er klar for 90 minutter, men vi får se. Vi tar det rolig.

Benzemas rettsak

– Jeg støtter han fullt ut. Det er ikke en enkel situasjon. Han fokuserer på jobben sin og familien. Han ønsker å gjøre folk glad på banen, og jeg håper dette går i orden så fort som mulig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.