Intervjuer

Zidane: – Jeg er heldig

De tøffeste motstanderne er i denne omgang unnagjort for Real Madrid, men kampene kommer likevel på rekke og rad. Søndag kveld skal Los Blancos ta turen til Baskerland for å spille borte mot Eibar. I den anledning snakket Zidane med pressen.

– Jeg er sikker på at Eibar vil gi alt på hjemmebane i morgen, og akkurat det samme skal vi. Vi vil fortsette den gode rekken vi har hatt den siste tiden. Alle spillerne er fokuserte og i godt slag. Det er en ny mulighet for oss til å vise oss frem, og det skal vi gjøre.

– Det er en veldig viktig kamp. Vi føler at vi har prestert bedre den siste tiden, men det blir ingen enkel kamp. Det blir tøft og vi må være på vårt beste.

Hadde du likt å spille med Benzema?

– Selvsagt, men det er dessverre ikke mulig. Det viktigste er jobben og innsatsen han legger ned på daglig basis. Han har modnet veldig, og utviklet de fantastiske kvalitetene han alltid har hatt. Mye ble sagt om han tidligere da han ikke scoret, men for meg er ikke det viktig. Jeg ser hvilken spiller han er.

Vinicius

– Jeg tror ikke han blir involvert, for han føler seg dårlig. Jeg tror han har gastroenteritt. Han har ikke feber, men føler seg ikke bra. Vi får se hvordan han føler seg senere i dag (lørdag).

Hazard

– Han gjør det bra, og er i utgangspunktet klar igjen etter skaden. Han er ikke helt klar for å spille kamper enda, men jeg håper han snart kan gjøre det igjen og spille kamper med sine lagkamerater.

– Jeg kommer ikke til å endre på noe. Det viktigste er at Eden blir helt frisk. Det er synd, han har hatt det tøft med alle skadene. Han har alltid spilt regelmessig, og har aldri slitt like mye med skader som han gjør her i Madrid. Han har akseptert det. Vi er i god form, og vil at han skal komme tilbake og gjøre det bra. Vi må være rolige. Vi trenger han og vil ha han i laget, men vi ønsker ikke å gjøre noe dumt slik at det blir verre.

Ramos

– Han er i god form. Jeg tror han spiller i mange år til, fordi han er veldig flink til å ta vare på seg selv og kroppen sin. Det Sergio gjør overrasker meg ikke.

Marcelo

– Marcelo tar også godt vare på seg selv. Han ønsker alltid å være klar, og det er en bra ting.

2020

– Jeg er veldig glad og takknemlig for å være her, og for å være Real Madrid-trener. Jeg prøver å gjøre det meste ut av hvert øyeblikk. Jeg har kontrakt til 2022 og vil ikke spørre om noe. Jeg skal bare jobbe videre. Jeg er heldig som får være i tidenes beste klubb. Jeg håper spillerne blir her og at vi kan fortsette.

Januar-vinduet

– Jeg er fornøyd med alle spillerne mine og vil regne med dem. Alt kan skje i alle klubber til slutten av januar. Jeg føler at mine spillere er de beste.

Pogba og Isco

– Jeg kan bare snakke med deg om mine spillere. Isco har det bra her, og vi har en viktig kamp i morgen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.