Intervjuer

Zidane: – Jeg elsker spillerne mine

Kampene kommer på rekke og rad, og etter å ha levert en god uke, er det Athletic Club som er neste motstander tirsdag kveld. Zinedine Zidanes menn ligger nå kun tre poeng bak Atlético Madrid og Real Sociedad, og mandag formiddag møtte franskmannen pressen.

– I morgen er det tre nye poeng som står på spill. Jeg tror ikke vi vant noe mot Atlético Madrid. Det var kun tre poeng, og i morgen er det tre nye poeng som står på spill. Det er viktige poeng. Laget er bra, dynamikken er god, og alt vi tenker på er å fortsette slik.

– Vi jobber hardt hver dag. Hver dag er viktig for det vi prøver å gjøre. Vi skal fortsette med det vi har gjort den siste tiden.

Hva har endret seg?

– Beklager for at jeg må gjenta meg selv, men ingenting har forandret seg. Vi vet hvor vanskelig denne sesongen. Hver sesong er vanskelig, fordi vi må alltid vinne og være best. Det vil aldri endre seg. Vi vet hva vi ønsker å gjøre, men det gjør motstanderne også så det kan bli komplisert noen ganger. Vi må jobbe hardt på daglig basis for å være stabile.

Marcelo

– Det er sant at han har spilt lite. Vi vet hvilken spiller det er, alt han har gjort for klubben og det han har å gi. Mendy har spilt veldig bra den siste tiden, men vi har mange kamper foran oss. Han trener veldig bra, og må fortsette slik for å få sjansen. Det er ikke hans feil at han ikke har spilt den siste tiden. Han må være klar, så vil sjansen komme.

LaLiga

– For oss er det jobben på daglig basis som er viktig. Vi forbereder oss på ting. Spillerne vet at alt vi gjør er viktig fra dag en og til slutt. Det er viktig for meg.

Isco

– Han kommer til å bli en viktig spiller. Han har ikke spilt mye den siste tiden, og jeg har ikke gitt ham muligheten til å vise seg frem. Jeg er lei meg for de som ikke får spille så mye, for jeg elsker dem og glemmer aldri det vi har opplevd sammen. Jeg kan ikke kontrollere det han har sagt utenfor banen, men han må være klar når sjansen kommer.

Atalanta

– Vi vet hvilket lag det er, og vi har mye respekt for dem. Denne kampen vil bli spilt i februar, og det eneste som er viktig nå er kampen i morgen. Det er ny mulighet for oss til å ta poeng.

Legg inn en kommentar