Intervjuer

Zidane: – Ja, jeg er sint

Real Madrid-supportere har blitt vant med at Zinedine Zidane alltid er diplomatisk og rolig når han møter pressen, men i dag fyrte han på alle sylindere og var rasende over flere av spørsmålene han fikk. Franskmannen har vært i korona-karantene de to siste ukene, men returnerte på treningsfeltet tidligere denne uken og vil lede morgendagens kamp mot Huesca.

– Vi vet at det snakkes mye, men vi gleder oss veldig til å spille kampen i morgen. Vi har forberedt oss til å vinne kampen, og andre ting får vi ikke gjort noe med. Vi må prestere på det nivået vi har vært på tidligere.

– Jeg ser et lag som har energi og det er akkurat det vi ønsker å se. Laget må stå opp å kjempe. Spillerne vil bare gjøre det de liker, nemlig å spille fotball.

Framtiden

– Jeg vet ikke hva som kommer til å skje. Det viktigste er at vi konsentrerer oss, og får en mulighet til å avslutte denne sesongen. Det er mye snakk om at treneren skal byttes, men jeg er lykkelig over å få være her.

Ødegaard

– Ødegaard ville dra for å få mer spilletid. Vi snakket 2-3 ganger. Han ville få sjansen et annet sted. Det var et krav… Jeg fortalte ham at han burde blitt for å kjempe om plassen sin. Det var min forespørsel å få han tilbake til Madrid, men.

Hazard

– Vi ønsker å se den beste utgaven av Hazard. Hva vil du at jeg skal fortelle deg om skadene hans? Det er komplisert. Han ønsker mer enn alle andre å spille, å bevise at han er en bra spiller. En dag kommer vi til å se ham uten skader. Tror du han selv er glad for at han er skadet? Noen ganger skjer sånne ting i livet.

Respekt

– Spør du meg virkelig hver gang om jobben min? Neste sesong må ting endres, men vi fortjener å få en mulighet. Vi vant LaLiga forrige sesong. Det er ikke ti år siden sist. Du sier veldig mye. Det er jobben din, men vis respekt.

– Hvorfor er du så sur?

– En dag er jeg «inn», en annen dag er jeg «out». Jeg aksepterer at du gjør jobben din, men du må respektere de som jobber her.  Vis meg respekt til sesongen er over. Jeg fortjener mer enn dette. Jeg er forbanna. Jeg har nettopp vært innelåst i to uker, så det her…

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.