Intervjuer

Zidane: – Ingenting Benzema gjør overrasker meg

Zinedine var meget imponert over sin franske spiss sin geniale målgivende pasning i 1-0 seieren borte mot Espanyol. 

Real Madrid har nå sørget for fem strake seire og full pott siden fotballen i Spania ble sparket i gang. Den spesielle scoringen ble avgjørende til slutt og sendte Real Madrid tilbake på tabelltopp, Zidane sitt mannskap er nå to poeng foran rivalene sine.

Zidane snakket med pressen etter seieren og snakket positivt om sin franske spiss.

Ingenting Karim gjør overrasker meg, han er en spiller som kan gjøre de mest utrolige ting på banen. Kontrollen, tunnelen og pasningen var helt ypperlig, det er kanskje et av våre beste mål denne sesongen. 

Benzema assist
MAGI: Benzema leverte en fantastisk målgivende pasningen til Casemiro i 0-1-seieren mot Espanyol.

Selv om Los Blancos er i førersetet i tittelkampen ønsker ikke Zidane å bli selvtilfreds.

Jeg tenker ikke på det faktum at vi er foran og det vil være spennende til siste slutt. Jeg tror det blir avgjort i sesongens siste kamp. Se hvor vanskelig de var for oss å slå sisteplassen og det beviser bare at alt kan skje i LaLiga. De ga oss en knalltøff kamp, men vi kjempet hardt for seier og tre poeng. De spilte en solid kamp og forsvarte seg veldig bra. Vi klarte å vinne og jeg tror vi var bedre fysisk i andre omgang.

Real Madrid var faktisk såpass sterke at de ikke trengte å bruke alle de fem tillatte byttene. De brukte bare to av dem og Zinedine forklarte det:

Jeg følte ikke et behov for å gjøre flere endringer. Jeg ville bare åpne opp det offensive spillet litt mer med Vinicius og Rodrygo. I noen kamper kan jeg bruke ett bytte, men i andre kan jeg gjøre fem. Eden gikk av med en liten smell, men jeg tror ikke det var noe mer enn en liten smell. 

 

Legg inn en kommentar