Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Intervjuer

Zidane fornøyd med kampen: – Vi dominerte

Zinedine Zidane er fornøyd med det Real Madrid leverte, men skuffet over at det ble poengdeling mot Real Sociedad.

Real Madrid måtte ha tre poeng da Real Sociedad kom på besøk, men måtte til slutt nøye seg med poengdeling. Portu sendte gjestene i føringen ti minutter ut i annen omgang, noe som fikk Zidane til å agere ved å sette inn Rodrygo, Vinicius og Duro. Los Blancos presset på for å få en utlikning i store deler av omgangen, og tre minutter før slutt satte Vinicius inn 1-1-scoringen.

Det betyr at Zidanes disipler nå ligger fem poeng bak serieleder Atlético Madrid, som på sin side har en kamp til gode. Søndag skal Real Madrid møte nettopp byrival Atlético Madrid på Wanda Metropolitano. Det er en kamp de hvitkledde ikke har råd til å tape, dersom de har ambisjoner om å vinne LaLiga denne sesongen. Zidane møtte pressen etter uavgjort mot Real Sociedad.

– Vi fortjente mye mer, spesielt hvis du ser på sjansene vi skapte. Vi satte ikke sjansene vi hadde i første omgang, mens de hadde en sjanse og omsatte den til mål. Det er sånn ting fungerer i fotball. Noen ganger vinner man kamper man kanskje ikke fortjener å vinne, og så har man noen dager som dette. Resultatet endrer ikke noe for oss, Jeg synes vi ser bra ut, og har fem seire og en uavgjort.

– Alle lag taper poeng i løpet av en hel sesong. Vi vet at vi hele tiden må legge til poeng på tavla. Det er siste gang jeg kommer til å si dette, men det er lenge igjen ennå.

De første 45 var blant de beste omgangene Real Madrid har levert i LaLiga denne sesongen. Alt de foretok seg gikk i et høyt tempo, presset satt som et skudd og de var gode med ball og hadde mange lekre kombinasjoner. Det manglet bare et mål.

– Det er alltid best å vinne, men vi leverte en god prestasjon i kveld. Jeg vet ikke om det er det beste vi har gjort, siden vi tapte to poeng, men det vi gjorde var åpenbart bra. Vi dominerte virkelig i kveld, så jeg er skuffet på vegne av spillerne at det ikke ble seier.

Real Madrid har klart seg uten toppscorer Karim Benzema i lagets to siste kamper mot Atalanta og Real Sociedad. Mariano er ikke i nærheten av å være god nok, mens Duro er ung og fersk. Franskmannen har enda ikke trent for fullt med laget, men Zidane håper å ha sitt ubestridte førstevalg på topp tilbake til El Derbi-kampen.

– Vi håper å ha han med oss, det er planen. Men han har enda ikke trent med laget, så vi må se hvordan han føler seg. Vi kommer til å ta en titt på situasjonen i morgen, men han føler seg mye bedre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.