Intervjuer

Zidane: – Det er fortsatt mye å spille om

Det måtte en snuoperasjon til dersom Real Madrid skulle ta med seg poeng fra oppgjøret mot Huesca, og det var Raphaël Varane som stod frem. Zidane snakket om tilfredsstillelsen av å sikre tre poeng, og mye mer etter oppgjøret.

Det var ingen enkel kamp for Real Madrid lørdag ettermiddag, hvor Huesca tok tak i kampen fra start og skapte de første sjansene. Zidane fikk omsider sine spillere i gang rundt ti minutter ut i oppgjøret, og derfra kontrollerte de ut omgangen. Den andre omgangen startet akkurat som denne første, men med en stor forskjell, nemlig at Huesca satte ballen i mål.

En snuoperasjon måtte til for at Real Madrid skulle få med seg poeng, og det var Zidane sin landsmann som steppet opp. Raphaël Varane som topper listen over mest brukte utespiller denne sesong scoret ikke bare et, men to mål. Han betalte tilbake for tilliten den franske hovedtreneren har satt til han, og sikret tre poeng til Real Madrid. Etter oppgjøret snakket Zidane med pressen, hvor han sa følgende:

– Det var en veldig viktig seier for oss fordi vi har slitt litt den siste tiden. Vi fremviste karakter, og det var en stor seier for oss som hjelper oss i riktig retning. Vi er nødt til å være tålmodige, og vi kan være fornøyde med innsatsen i dag.

– Vi er fornøyde med seieren. Det var en tøff kamp, men vi klarte å få med oss alle tre poengene. Det er en lang sesong, hvor det fortsatt er mye å spille om, og vi er nødt til å fortsette og kjempe. Jeg er veldig fornøyd med innsatsen. Vi startet ikke oppgjøret spesielt bra, men etter om lag tjue minutter så begynte vi å kontrollere oppgjøret. Det var veldig viktig å få den seieren.

–  Det er ikke enkelt å komme tilbake etter å ha kommet under 1-0. Vi slet litt etter scoringen deres, men vi visste at vi kunne snu det, og vi fremviste god karakter ved å gjennomføre snuoperasjonen. Det er viktig å få en seiere som dette etter å ha kommet under 1-0.