Intervjuer

Zidane: – Det er enkelt å skylde på meg

Onsdag kveld skal Real Madrid spille sesongens første kamp Copa del Rey, mot Alcoyano. Det er forventet at Zidane kommer til å gjøre mange endringer på laget, og at spillere som Lunin, Militao, Isco og Mariano vil få muligheten fra start. Noe som er litt oppsiktsvekkende er at Martin Ødegaard ikke var inne i elleveren Zidane drillet på tirsdag, så det gjenstår å se hva som skjer der. Franskmannen møtte pressen for å diskutere kampen tirsdag formiddag.

– Det blir en vanskelig kamp mot et godt lag. Alt kan skje i denne turneringen, og vi må være påskrudde fra start. Denne turneringen gir de mindre lagene en mulighet, og kampen må behandles veldig seriøst. Vi er her for å forsøke og vinne noe. Jeg har aldri vunnet denne turneringen som trener, så det er noe som gir ekstra motivasjon.

Alaba

– Han er ikke min spiller, så jeg vil ikke snakke om slike ting. Jeg er her for å snakke om morgendagens kamp.

Mbappé

– Ha-ha, du spør meg om dette når jeg sier at jeg ikke vil snakke om Alaba. Beklager, men fokuset vårt er bare på kampen.

Blir du lei av at hvert tap krisemaksimeres?

– Jeg blir det. Det har alltid vært sånn her og vil fortsette å være det. Jeg prøver å ikke tenke på det. Det er mange som jobber hardt. Vi har alltid hatt tøffe øyeblikk her, men Real Madrid kommer seg alltid godt unna.

Ramos og Lucas

– Deres forlengelser har ingenting med Alaba å gjøre. De har vært Madrid-spillere i mange år. De er her og klare for det som skjer, så får tiden vise hvordan fremtiden blir.

Jovic

– Jeg likte det han gjorde. Han er ung og har mange år foran seg. Jeg er glad på hans vegne.

Blir du skuffet når spillere forlater Real Madrid og blir bedre?

– Ja, men sånn er det. Jeg tenker det samme som Ronaldo sa nylig (at Hakimi hadde vært bra i Madrid). Det er vanskelig. Det er enkelt å skylde på meg, men det er vanskelig å lykkes i Real Madrid. Noen ganger må de dra andre steder for å demonstrere sine kvaliteter, og det har Jovic gjort. Han er ung og kan lykkes i Madrid.

Hazard

– Han er alltid motivert. Han hadde ingen erfaring med skader før han kom hit. Det er en lang prosess. Jeg er ikke i tvil om at han vil returnere på sitt beste.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.