Intervjuer

Zidane: – Benzema er tidenes beste franske spiss

Real Madrid spilte sin fjerde kamp på litt over en uke i går. Athletic Club fikk tidlig i kampen en mann redusert, men kjempet på og gjorde ting vanskelig for Real Madrid, som til slutt vant 3-1. Etter kampen snakket Zidane med pressen.

– Vi har hatt fire kamper på en uke, så dette var ikke enkelt for oss. Vanligvis pleier det å bli enklere når man spiller med en mann mer, men det var ikke tilfelle i denne kampen. Det var tøft, og med ballen i laget hadde vi det litt for travelt. Vi slet, men til syvende og sist er det tre poeng som gjelder. Det var en fortjent seier, og det var vår fjerde seier på rad.

– Alle er fokuserte og ønsker å spille. Det viktigste er at vi fortsetter å gjøre det vi gjør. Det vil alltid komme utfordringer, men vi har fokuset på det vi gjør hver dag. Vi må være fornøyd med tre poeng.

Tøff kamp

– Det er ingen enkle kamper i ligaen, og vi måtte grave dypt for å vinne. De tre siste kampene var veldig bra, men i dag slet vi litt mer. Det viktigste er å ta poeng, selv om man ikke helt har dagen og spille bra.

Benzema

– Han er tidenes beste franske spiss. Det viser han gjennom alt han har oppnådd. Han har spilt i Real Madrid i mange år, over 500 kamper, alle trofeene… For meg er det ingen tvil om at han er den beste. Han er mer enn bare en spiss, og tenker på laget også.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.