Intervjuer

Vinicius Jr. : – Vi må gå videre

Det er mange Real Madrid-supportere som ble bergtatt av en energisk og sprudlende Vinicius Jr. i 2018/2019-sesongen under Santiago Solari. Han kom inn i laget og satte fyr på det som var et grått og passivt lag. Alltid uredd, dribleglad og et rykk som ydmykte mange LaLiga-forsvarere. Dessverre har han vært en skygge av seg selv de siste sesongene, og det er åpenbart at han ikke er på sitt beste under Zinedine Zidane. I et intervju med TNT Sports Brasil åpner han opp om flere av utfordringene sine.

– Jeg dribler ikke og tar ikke like mye risiko som før. Det er kanskje for at jeg er mer moden nå og tar flere riktige avgjørelser. Jeg forsøker å hjelpe laget på en annen måte.

Zidanes førstevalg som venstrekant er Eden Hazard. Belgieren har slitt mye med skader etter overgangen fra Chelsea i 2019. Selv om Vinicius ikke er en fast brikke i elleveren, føler han støtten fra sin franske trener.

– Selvsagt føler jeg hans støtte. Det samme gjelder de andre spillerne. Florentino sier alltid at han er mitt største fan. Jeg er veldig glad for det, og ønsker å hjelpe laget til å vinne kamper. Alle ønsker selvsagt å spille, men jeg har et godt forhold til Eden. Han er en veldig flott person, alltid glad. Det er en drøm å spille med han.

Når man har forsøkt å analysere Vinicius’ prestasjoner, er det mange som peker på at han kanskje har mistet selvtillit som følge av hendelsen i Gladbach-kampen. Da Karim Benzema og Ferland Mendy mente at brassen ikke hjalp laget, og kamera fanget opp at Benzema sa «ikke spill ballen til ham, det er som om han spiller mot oss».

– Sånt skjer. Ingenting har endret seg for oss. Karim er en av spillerne som har forsvart meg mest, og han er alltid der for meg og hjelper meg. Folk vet ikke hva som egentlig skjedde. Selv de minste ting blåses opp til noe stort i media.

I Hazards skadefravær, er det Vinicius som kommer til å starte som venstrekant mot Atalanta. Det ser han fram til.

– Jeg gleder meg til å spille, men det viktigste er at vi går til finalen. Vi må ta oss videre, og gjøre det som forventes av oss.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.