Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Intervjuer

Vil gi Reiner mer spilletid

Dortmund-trener, Edin Terzić, meldte under en pressekonferanse tidligere denne uken at han ønsker å gi leiesoldat Reiner mer spilletid.

August 2020 var tidspunktet det brasilianske stortalentet dro på sitt tyske eventyr, med et ønske om mer spilletid. Reiners opphold i Borussia Dortmund har derimot ikke vært preget av tillit og minutter på banen, men mye stillesitting på benkene på Signal Iduna Park. Noe som muligens bærer preg av den ekstreme jærbuingen, Erling Braut Haaland.

Men, kampene kommer tett og Dortmund går inn i en tøff periode med både Bundesliga- og Champions League-fotball. Dortmund-trener, Edin Terzić, blir derfor nødt til å rotere på laget sitt til en større grad, noe tyskeren uttalte på tirsdagens pressekonferanse. Terzić legger heller ikke skjul på at Los Blancos-eiendom, Reiner, vil få sine muligheter for det tyske storlaget.

Terzić forteller videre at han er imponert over brasilianerens tilpasningsevne, både når det kommer til språk og lagets spillestil.

Vi må faktisk helt tilbake til 12. desember, for å finne Reiners siste Dortmund-innhopp. Stortalentet står foreløpig med kun 69 minutter totalt i Bundesliga fordelt på fire kamper, noe som virkelig ikke er optimalt. Brasilianerens tall i andre klubbturneringer er heller ikke mye å skryte av. Han står nemlig med kun 66 minutter i Champions League, DFB Pokal og den tyske supercupen til sammen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.