Intervjuer

Vázquez: Laget reagerte veldig bra

Lucas Vázquez møtte pressen etter seieren mot Elche lørdag ettermiddag. – Det var en veldig stor seier for oss, fortalte Real Madrid-spilleren.

Lucas Vázquez startet kampen på høyrebacken mot Elche, og var fornøyd med resultat og lagets prestasjon i sin helhet. Etter kampen møtte han pressen sammen med trener Carlo Ancelotti. Der fortalte han at laget var fornøyd med å dra hjem til Madrid med tre poeng.

– Det var en tøff bortetur, og en veldig viktig kamp for oss. Vi er glade for å komme unna med tre poeng. Vi visste at hvis laget viste engasjement og vi alle angrep og forsvarte som en enhet, ville vi få sjanser til å score mål, og det gjorde vi i dag. Vinís første mål ga oss ekstra selvtillit.30.10.21

Den nå 30 år gamle spanjolen, som har vært en del av klubben siden 2007, fortalte i likhet med sin trener at spillerne merker det godt når de har få hviledager, men at en seier er en av de beste former for restitusjon:

– Vi slet litt mer enn vi burde ha gjort mot slutten, men det er et rettferdig resultat. Det er en veldig stor seier for oss, og laget har reagert veldig bra. Beina dine føles mindre tunge ut når du vinner. Vi skal prøve å fortsette slik, så vi går inn i landskampspausen med enda flere seire.

Også Vázquez er veldig fornøyd med formen til Vinícius er om dagen:

– Vi er fornøyd med formen hans for øyeblikket. Han er i ferd med å bli helt ustoppelig. Vi kommer til å fortsette å nyte ham og se ham vokse, ingen vet hvilke nivåer han kan nå.

Vinícius Junior feirer etter å ha skåret mot Elche.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.