Ryktebørsen

Varane nærmer seg United

Etter 10 år i klubben, ser tiden i Real Madrid ut til å gå mot slutten for Raphaël Varane.

Det er ingen hemmelighet at Raphaël Varanes går inn i sitt siste år av sin nåværende kontrakt med Real Madrid. På samme tidspunkt i fjor hadde nok de fleste sett for seg at franskmannen skulle skrive under på en kontraktforlengelse med klubben han har vært en del av i 10 år. I dag ser imidlertid situasjonen helt annerledes ut.

Flere kilder melder nå at Varane har bestemt seg for å forlate den spanske hovedstaden for å søke nye utfordringer. Real Madrid har lagt et kontraktstilbud på bordet, men begynner nå å bli lei av å vente på den franske landslagsspilleren, som fortsatt ikke har svart klubben.

Ulike klubber har blitt nevnt, som Chelsea og Paris Saint-Germain, men hovedsakelig er det Manchester United som har blitt nevnt i pressen. Prisen, som naturligvis blir senket på grunn av kontraktssituasjonen, skal ligge på rundt 50 millioner euro. Fabrizio Romano, Onda Cero og José Félix Díaz er blant de som har skrevet om saken.

Det skal nevnes at det først er i løpet av de siste dagene at ryktene har satt fart, for i forkant var det mange vage rykter fra mindre troverdige kilder. Enkelte mener fortsatt at det er en mulighet for at Varane godtar Real Madrids tilbud, men dette utfallet virker å være mindre og mindre sannsynlig. Særlig ettersom Real Madrid er i en vanskelig økonomisk situasjon.

Med tanke på hierarkisystemet i Real Madrid, hadde Varane nesten helt garantert vært klubbens fremtidige kaptein dersom han hadde skrevet under på en kontrakt av lengre varighet. Med en haug av store titler bak seg, lå alt til rette for at 28-åringen kunne avslutte karrieren som en gigantisk Real Madrid-legende. Derfor er det mange Madridistas som nå vil bli svært skuffet over avgjørelsen til den franske landslagsspilleren.

Vi oppdaterer dere så snart vi hører om videre utvikling i saken.

1 comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.