Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Intervjuer

Varane: – Du er nødt til å tro på det hele veien

Raphaël Varane var i begivenhetenes sentrum lørdag ettermiddag hvor han ikke bare scoret et, men to mål. Den franske midtstopperen steppet opp i skadefraværet til kaptein Sergio Ramos, og gjorde som makkeren har gjort så mange ganger før, nemlig avgjøre kamper.

Det har vært mye snakk om Real Madrid sin franske midtstopper denne sesongen, hvor han har måttet tåle en stor mengde kritikk. «Fullstendig ute av form»,  «Lagt unna toppnivå», og «Har slitt stort etter tabbene mot Manchester City» er noe man har hørt ved flere anledninger når Varane sitt navn har kommet opp. Tross dette så har han kjempet videre, og han har vært Zidane sin mest brukte utespiller så langt denne sesongen. Faktisk har han væt på banen 27 ganger så langt denne sesongen, hvor han har spilt 2385 minutter totalt.

Personlig syns jeg kritikken har vært overdreven, og lørdag ettermiddag steppet franskmannen virkelig opp da det gjaldt som mest. Ikke bare scoret han utlikningen ti minutter ut i andre omgang, men han scoret også det avgjørende målet som sikret tre poeng med fem minutter igjen av oppgjøret. Varane var akkurat der han skulle være etter frisparket til Benzema og stanget ballen i mål med bakhodet til 1-1, og før slutt var han igjen på rett sted til rett tid hvor han satte ballen i åpent mål på bakerste stolpe.

Scoringene til Raphaël Varane var hans nummer 16 og 17 i karrieren, hvilket vi si at han la på ganske mye i totalt antall scoringer med disse to. Ikke bare var det to mål, men de var også særdeles viktige og sikret Real Madrid tre poeng, hvilket var helt avgjørende for å holde håpet om tittelen i LaLiga i live. Etter kampen snakket den franske forsvareren med pressen, hvor han sa følgende:

– Det er en veldig viktig seier. Da Huesca presset oss så klarte vi å grave dypt for så å gå ut og vinne kampen. Vi vet at vi er inne i en tøff periode med en rekke skader, men slik er realiteten for øyeblikket. Vi er nødt til å akseptere det, og vårt mål er å vinne de kommende kampene. 

– Jeg er glad for det er en stund siden jeg scoret for Real Madrid. Jeg forsøker alltid å hjelpe laget, og i dag så klarte jeg å gjøre det med to scoringer, jeg er virkelig fornøyd. Når vi går gjennom tøffe perioder, og vi havner under med et mål så er vi nødt til å vise karakter. Du er nødt til å tro på det helt til siste spark på ballen. Det er grunnet til at jeg presset på fremover i dag, og ballene havnet i mål. 

Selvtillit

– Det er en ting som følger laget. Vi løpte for hverandre i dag, og gjennom tøffe perioder så nektet vi å la hodene våre henge på skuldrene. Vi jobbet videre med intensjon om å vinne kampen, og samtidig ta kontroll over oppgjøret. Vi er nødt til å snu dette rundt, og finne formen igjen, og det gjør vi ved å vinne kamper og samtidig være positive. Selvtillit hjelper også stort, hvilket gjør dagens seier langt viktigere. 

Karakter

– Når du har motgang så er du nødt til å vise karakter, og samtidig kjempe hardt som lag. Om vi fortsetter som dette så kommer vi til å avslutte sesongen bra. 

Hva tenker du om det den franske midtstopperen hadde å si? 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.