Nyheter

Troppen: Getafe (H)

Zinedine Zidane får kun med seg 13 førstelagsspillere til den utsatte seriekampen mot Getafe som spilles tirsdag kveld.

Real Madrid snudde til seier borte mot Huesca i helgen og tok tre etterlengtede poeng, og allerede i morgen skal Los Blancos i aksjon igjen. Denne gang er det den utsatte kampen fra første serierunde som skal unnagjøres, da oppgjøret mellom Real Madrid og Getafe ble utsatt grunnet at begge lag hadde kamper i Europa i august 2020.

Til denne kampen sliter Real Madrid ekstremt med skader, og Zinedine Zidane får kun med seg 13 førstelagsspillere i troppen til morgendagens oppgjør. Fraværene er mange, og Dani Carvajal, Lucas Vázquez, Federico Valverde, Eden Hazard, Rodrygo, Éder Militão og Álvaro Odriozola er alle ute med muskelskader og dermed utilgjengelige.

MUSKELSKADE: Dani Carvajal er en av totalt syv spillere som er uaktuelle mot Getafe grunnet muskelskade.

I tillegg til disse så er Sergio Ramos ute grunnet kneskaden han ble operert for i helgen, og Toni Kroos soner karantene etter å ha pådratt seg fem gule kort. Gladnyheten er imidlertid at Isco er tilbake i troppen etter å ikke ha vært tilgjengelig mot Huesca, grunnet ryggproblemer.

Alle fraværene har tvunget Zinedine Zidane til å se mot Real Madrid-akademiet, og han har tatt med seg fem akademispillere til morgendagens kamp. Dette er Víctor Chust, Miguel Gutiérrez, Antonio Blanco, Marvin og Sergio Arribas. Av disse er det kun Gutiérrez og Blanco som har til gode å debutere for Real Madrid. Dermed ser morgendagens tropp slik ut:

Keepere: Courtois, Lunin og Altube.
Forsvarsspillere: Varane, Nacho, Mendy, Marcelo, Chust og Gutiérrez.
Midtbanespillere: Modric, Casemiro, Isco, Arribas, Marvin og Blanco.
Angrepsspillere: Benzema, Vinicius Jr, Asensio, og Mariano.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.