Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Nyheter

Troppen: Celta Vigo (B)

Zinedine Zidane har tatt ut en tropp på 19 spillere til lørdagens bortekamp mot Celta Vigo.

Real Madrid fullførte jobben og vant 3-1 mot Atalanta tidligere denne uken, og gikk dermed videre etter å ha vunnet 4-1 sammenlagt mot italienerne over to kamper. I morgen venter en ny tøff oppgave for Los Blancos når de gjester Vigo og Estadio de Balaídos, for å møte Celta Vigo.

I den anledning har ZInedine Zidane tatt ut en tropp bestående av 19 spillere, der den store overraskelsen er at Sergio Ramos ikke er inkludert. Etter å ha returnert fra skade forrige helg mot Elche så spilte han en drøy time mot Atalanta, der han gjorde det tydelig at han ville spille videre.

COLD AS ICE: Atalanta sin burvokter gikk riktig vei, men Sergio Ramos var uansett kald som vanlig og scoret på straffesparket.

I den nevnte kampen mot Atalanta så fikk Ramos seg en smell i leggen, og det er denne smellen som holder han ute av oppgjøret mot Celta Vigo. Det skal ikke være snakk om noen alvorlig skade eller liknende, men Ramos blir igjen i Madrid for å være på den tryggeste siden. Ramos deltok på deler av fredagens treningsøkt, før han droppet den siste spillsekvensen.

Foruten om at Ramos ikke er med i troppen så er Casemiro tilbake, etter at brasilianeren måtte stå over oppgjøret mot Atalanta grunnet suspensjon. Foruten om Ramos så blir også Álvaro Odriozola, Dani Carvajal og Eden Hazard igjen i den spanske hovedstaden. Samtlige sliter med muskelskader, og er ikke klare for kamp. Dermed ser troppen til morgendagens kamp slik ut:

Keepere: Courtois, Lunin og Altube.
Forsvarsspillere: Varane, Nacho, Militão, Mendy og Marcelo.
Midtbanespillere: Modric, Kroos, Casemiro, Valverde og Isco.
Angrepsspillere: Benzema, Vinicius Jr, Asensio, Lucas, Rodrygo og Hugo Duro.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.