Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Nyheter

Troppen: Atlético (B)

Zinedine Zidane tar med seg 20 mann når laget tar turen til Wanda Metropolitano for å kjempe om seier mot byrival Atlético.

 

Søndag ettermiddag er det duket for toppoppgjør i LaLiga når førsteplass Atlético tar imot Real Madrid for El Derbi Madrileño, men Los Blancos har dessverre fortsatt en rekke viktige spillere på skadelisten. Før oppgjøret sparkes i gang ligger Real Madrid fem poeng bak byrival Atlético Madrid, som på sin side har spilt en kamp mindre enn Real Madrid. Derfor trenger de hvitkledde alle tre poengene for at håpet om ligagull skal leve. Det er meget positivt å se Karim Benzema tilbake i troppen og han kan bli avgjørende om Los Blancos skal stikke av med alle poengene, men på skadelisten finner vi Sergio Ramos, Eden Hazard, Mariano og Carvajal dessverre.

Mulig startellever: Courtois, Lucas Vazquez, Varane, Nacho, Mendy, Casemiro, Modric, Kroos, Rodrygo, Benzema og Vinicius.

Målvakter: Courtois, Lunin, Altube.
Forsvarsspillere: E. Militão, R. Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola, F. Mendy.
Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Isco.
Angripere: Benzema, Asensio, Lucas V., Vini Jr., Rodrygo, Hugo Duro.

Har du troen på seier?

EN AV MANGE: Casemiro hadde mange muligheter med hodet mandag kveld, men sist Real Madrid møtte Atlético headet han Real Madrid i føringen og spilte en strålende kamp som endte med 2-0 seier.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.