Nyheter

Real Madrid-flyet fikk omsider grønt lys – gjenopplev situasjonen her:

Det er litt av noen scener man har blitt servert fra Spania på sosiale medier fredag kveld. Athletic Clubs fly var på vei til Madrid foran kampen mot Atlético Madrid i morgen, men den har snudd og er på vei tilbake til Bilbao. I Rayo Vallecano-leiren dyttet de fart i biler som hadde stoppet på motorveien, og det skjedde også ting på Barajas der Real Madrid-flyet skulle frakte spillerne til Pamplona.

Rullebanen på Barajas var fredag kveld isbelagt, og dermed ble det i flere timer ikke sett på som forsvarlig å lette. Flyet skulle egentlig ha vært i rute 19:00, men spillerne ble sittende i flyet i over tre timer før pilotene fikk grønt lys til å ta av.

https://twitter.com/theMadridZone/status/1347637257906376704?s=20

I Real Madrid-leiren er de visstnok rasende. Det var nemlig LaLiga som hadde bestemt at Los Blancos skulle fly til Pamplona fredag kveld – klubben selv ønsket helst å reise lørdag formiddag.

Vi fulgte situasjonen direkte her:

22:30: Den spanske journalisten Edu Aguirre, som har fulgt Real Madrid i mange år, melder at pilotene på flyet vil gi det et siste forsøk, men dersom det ikke går denne gangen heller, så vil samtlige spillere reise hjem igjen. Personalet på flyplassen forsøker nå å smelte frosten som har lagt seg på flyets vinger og vinduer.

22:34: Slik ser det ut inne i cockpiten på flyet – 1347657354473574402

22:37: Jose Luis Sanchez skriver nå på Twitter at flyet vil ta av om 15 minutter. Edu Aguirre slenger seg også på. Nå ser det ut som at situasjonen har bedret seg, og at pilotene har fått grønt lys til å ta av.

22:43: Flyet har tatt av, og om 45 minutter vil laget være i Pamplona. Slapp heldigvis unna med skrekken der, men dette var litt av et opplegg. Kan forstå klubbens frustasjon, men nå er de heldigvis i rute!

23:10: Det er forventet at flyet skal lande om fem minutter. Nettsiden Flightradar24 pleier å ha full oversikt over alle fly som er i rute, og statistikk fra deres nettsider viser at hele 35 000 mennesker har vært inne og fulgt Real Madrids reise til Pamplona.

23: 20: Flyet har landet og Real Madrid er på plass i Pamplona. Spillerne vil nå ta bussen til hotellet, der de skal hvile seg og gjøre unna siste forberedelser før det som forhåpentligvis blir en spennende kamp i morgen – dersom den blir spilt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.