Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Mats Hermansens spesialer

Trøbbel for Bale

Forholdet mellom Bale og Mourinho blir stadig kaldere og den siste hendelsen føyer seg inn i rekken av flere dette året

Bale er igjen i rampelyset for noe helt annet enn prestasjoner på banen. På tirsdag denne uken skal Bale ha publisert flere bilder på Instagram der han sier han gleder seg til å spille og at han har hatt en god treningsøkt i forkant av FA-cup matchen mot Everton. Realiteten er tydeligvis at Bale skal ha fortalt det medisinske apparatet at han ikke føler seg bra, selvom tester viser at han ikke er skadet. Dette har selvfølgelig frustrert hans midlertidige manager, Jose Mourinho.

Mourinho sa: «Innlegget var kanskje ikke hans ansvar, jeg vet ikke. Men innlegget viste at han hadde en god treningsøkt og at han så fram til kampen var helt feil. Han hadde en test og testen viste ingenting, men han hadde en følelse. Vi kan aldri gå i mot følelser, fordi spillerens følelser er viktigst for oss»

Forholdet mellom trener og spiller blir dermed stadig kaldere. Tidligere i år skal Mourinho, i en video fra treningsfeltet, spurt Bale om han ønsker å dra tilbake til Madrid å varme benken. Muligens en direkte antydning til innsatsen under trening?  Dette er også første gang Mourinho har vist frustrasjon med Bale foran pressen. Å «henge» ut spillere er noe Mourinho har gjort mange ganger tidligere, som da han kalte Benzema en katt. Dette er Mourinho sin måte å sparke liv i underpresterende spillere på, så kanskje kritikken får frem beistet i den walisiske vingen. Men han er tydeligvis frustrert over Bale sin aktivitet på sosiale medier.

Bale sitt Tottenham opphold ser heller ikke ut til å bli en kjempesuksess. Foreløpig har han 15 kamper i alle konkurranser og 4 mål. Han får sjeldent starte i ligaen, men får prøve seg i cup-kamper. Når man heller ikke føler seg bra, uten at det er noen form for reell skade tilstede, er det tydeligvis vanskelig å holde seg motivert. Bale må mest sannsynlig returnere tilbake til Madrid etter sesongen og blir i klubben ut 21/22-sesongen. Kanskje han føler seg bedre da? Hvem vet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.