Intervjuer

Totti: – Det er kun Real Madrid jeg kunne forlatt Roma for

Den legendariske italienske spissen innrømmer at Real Madrid er den eneste klubben han kunne forlatt Roma for

Fransesco Totti er en del av en helt unik klubb. Italieneren var en av de mest profilerte spillerne i sin tid og vil gå ned i historiebøkene som en legende, men tilbragte hele sin karriere i Roma.  650 kamper og 250 mål (i Serie A) for hovedstadsklubben er ingenting å kimse av.  Totti var selvfølgelig også av interesse for andre klubber, men innrømmer i et nylig intervju at Real Madrid er den eneste klubben han kunne spilt for.

-Selvfølgelig vurderte jeg det. Det var noen dager jeg var usikker, men valget om å bli i Roma var gjort fra hjertet. Når du føler det slik, er det vanskelig å gå vekk.  Men når jeg tenker tilbake, så var det litt tvil. Real Madrid er den eneste klubben jeg kunne spilt for. Å kunne spille i et annet land ville også vært en fantastisk opplevelse.

Real Madrid var nære ved å sikre italieneren i både 2004 og 2006. Totti sier selv at sjansen for at han ankom den spanske hovedstaden var 80%. Allikevel valgte Totti å bli i barndomsklubben og er dermed en del av en unik gruppe spillere som var lojale mot sin første arbeidsgiver. Slik er det lite av nå til dags.

-Jeg begynte når fotballen var annerledes. Å spille for laget du selv elsker var enklere før. Men for å sammenligne med dagens fotball blir det annerledes. I dag er det mer «business» og du går dit du tjener mest. Og det er jo greit nok.

Vi kan bare drømme, men Totti var kanskje den eneste av de store som ikke var innom klubben. Sammen med både Zidane, Beckham, Ronaldo og Figo ville Totti vært selveste prikken over i`en, men slik ble det altså ikke.  Uansett fint å høre at italieneren snakker pent om klubben vår.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.