Nyheter

Tilbake mot Levante

Dani Carvajal er en av de store nyheten i troppen som i morgen reiser til den spanske solkysten for å møte Levante.

Real Madrid fikk en god start på LaLiga-sesongen med 4-1-seier borte mot Alavés forrige helg. Denne helgen står en ny bortekamp for tur ettersom oppussingen av Estadio Santiago Bernabéu fortsatt pågår for fullt. Søndag setter hovedstadslaget kursen mot den spanske solkysten, nærmere bestemt Valencia. Her møter de Levante på Ciutat de Valencia og oppgjøret sparkes i gang 22:00.

I den anledning har Carlo Ancelotti tatt ut en tropp bestående av 22 spillere.  Det tyngste fraværet i troppen sett i forhold til seriepremieren er det faktum at Luka Modric ikke er med til solkysten. Kroaten har pådratt seg en muskelskade på trening som holder han ute av helgens oppgjør, men han er muligens tilbake mot Real Betis neste helg. Den store gladnyheten er imidlertid at Dani Carvajal er tilbake i troppen!

TILBAKE: Dani Carvajal er tilbake i kamptroppen mot Levante og går forhåpentligvis en skadefri sesong i møte etter enorme skadeproblemer i 2020/21-sesongen.

Dani Carvajal slet enormt med skader forrige sesong, og spesielt i 2021 har høyrebacken tilbragt vesentlig mer tid på styrkerommet enn ute på gressmatta. I 2021 har høyrebacken kun vært på banen i fem kamper for Los Blancos, og han slo opp en muskelskade i april og mistet som følge av dette sommerens EM. Nå har Antonio Pintus og Real Madrids fysiske apparat spesial-tilpasset sesongoppkjøringen til Carvajal, som endelig er tilbake.

Foruten om fraværet av Luka Modric og det faktum at Carvajal er tilbake så er også Jesús Vallejo med i kamptroppen. Den spanske midtstopperen har ikke spilt en kamp for Real Madrid siden 2017/18-sesongen, men nå er han tilbake i hovedstaden og fjerdevalg på stopperplass. I tillegg er fortsatt Kroos, Marcelo og Dani Ceballos ute med skade, mens Mariano Díaz har blitt vraket fra kamptroppen som dermed ser slik ut:

Keepere: Courtois, Lunin og Fuidias.
Forsvarsspillere: Carvajal, Lucas, Odriozola, Alaba, Militão, Nacho, Vallejo og Gutiérrez.
Midtbanespillere: Casemiro, Valverde, Isco og Blanco.
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Bale, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo og Jovic.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.