Supporteren

Supporteren: Oktober 2011

Månedens supporter er god i spansk, stor fan av Higuain og vil bli journalist.

Christina Paulos er 20 år gammel og er født og oppvokst i landets hovedstad, Oslo. Hun ser frem mot januar 2012 og har så langt sett for lite av Altintop og Sahin. Hun er månedens supporter!

Hei Christina! Kan du fortelle våre fantastiske lesere litt om deg selv? 
– Ja. Jeg drømmer for tiden om å bli journalist og hadde ikke sagt nei til å stjele jobben til Kay Murray. Er under gjennomsnittet høy på strømpelesten, men tenker selv at jeg kompanserer med mye annet. Jeg har en generelt stor lidenskap for idrett og har på grunn av dette vært innom en del i løpet av livet: Ni år med håndball, et par år med turn, en periode med golf, litt ishockey og selvfølgelig fotball.

Har nettopp fullført min syvende sesong i Skeid og mitt femtende år med fotball. Noe stortalent ble det visst aldri, men det har likevel gitt meg mange gode minner opp i gjennom årene. Det måtte en stor tilfeldighet til for at jeg oppdaget min interesse for sportsjournalistikk. Jeg hadde planlagt å gå både musikklinjen, idrettslinjen og studiespesialiserende før jeg en uke før fristen for søknad til VGS endte opp med å velge Medier og kommunikasjon – rett og slett fordi alle andre gjorde det. Her oppdaget jeg etterhvert journalistikk og blandet det med min store idretts-interesse.

Oh, you randomness. Kan du fortelle hvordan du ble madridista? 
– Min framtid som madridista ble vel egentlig formet før jeg ble født. Min noe Real Madrid-syke onkel (Realmadrid.nos egne Miguel Paulos, journ.anm.) har mer eller mindre oppdratt meg i «den hvite ånd». Hadde jeg forsøkt å velge et annet lag, hadde jeg vel blitt støtt ut av min egen familie.

Den store interessen og engasjementet for laget personlig fra min side begynte å utvikle seg fra begynnelsen av 2000-tallet med CL-triumfene og Los Galacticos. Husker naturligvis CL-finalen fra 2002 som om det skulle vært i går. Det er spesielt Raul som har vært min store helt, i tillegg til at jeg alltid har hatt en enorm fascinasjon for geniet Guti.

Jeg husker godt da Onkel Miguel tok meg med på det spanske landslagets trening på Ullevaal Stadion før EM-play off-kampen i 2003. Da vi ikke fikk møte noen spillere utenfor stadion etter trening, presterte vi å råkjøre gjennom et nedlagt fabrikk-område til lagets hotell. Der hoppet jeg ut i fart og løp mot den spanske spillerbussen. Jeg rakk akkurat å rope «Te quiero» til Raul før han forsvant inn døra og få Michel Salgados autograf før han tuslet videre. Onkel Miguel dukket etterhvert opp i min autograf-jakt med et fotokamera, og jeg fikk bilde sammen med både Guti, Casillas og Joaquin.

Tre år senere fikk jeg min første tur til Madrid og Santiago Bernabéu i julegave av nevnte onkel for å se laget i mitt hjerte. En enorm opplevelse, selv om resultatet i kampen ikke endte helt som jeg ønsket. (1-0 tap for Levante).

Hvorfor er du betalende medlem i Peña Madridista Noruega?
– Jeg leser daglig alt som blir lagt ut på realmadrid.no og synes derfor det er viktig å bidra til at Norges beste supporterklubb kan fortsette å bestå. Jeg leser aviser som Marca, AS og andre nettsider som tar for seg laget også, men det er deilig å lese litt på norsk i tillegg til en del av de andre spesialene og artiklene som blir laget av den flotte staben. All honnør til dere – dere gjør en fantastisk jobb!

Smigrende..Om Real Madrid ikke skulle ta seriegull. Hvem skulle gjort det da?
– Noen andre? Hmm.. I hvert fall ikke Barcelona! Noen er nødt til å få vippa det laget av tronen. Jeg håper generelt på et høyere nivå og en mer spennende sesong i La Liga i år, og håper sterkt at flere av lagene i Primera kan heve seg nivå-messig i forhold til Real Madrid og Barcelona. Jeg synes spesielt Valencia har et spennende lag med en fantastiske Canales på midtbanen, så holder vel en knapp på dem. Atletico Madrid er også svært interessante i år, men tror ikke jeg orker at seriegullet skal havne hos feil lag i Madrid.

Jeg vet at du har noen utmerkede planer for 2012?
– Neste år ja! Jeg har en liten andel spanske gener i blodet og snakker derfor ganske godt spansk. På grunn av mine framtidsplaner som journalist og av personlige årsaker har jeg alltid ønsket å virkelig kunne snakke flytende spansk, i tillegg til at jeg er en STOR fan av den spanske døgnrytmen med siesta midt på dagen.

Det har derfor blitt slik at jeg i januar 2012 flytter til Madrid i fire måneder! Den trettende januar rømmer jeg fra kalde Norge for å studere spansk på Enforex språkskole i sentrum av Madrid. Da skal jeg kose meg enormt med både spansk mat, det spanske språket og naturligvis fotball på Santiago Bernabéu. Det blir en fantastisk spennende opplevelse – å reise helt alene til en storby som Madrid for å lære seg spansk.

Etter de fire månedene i Madrid reiser jeg videre til nord-vest-Spania hvor jeg skal fullføre språklæringen med et eksamens-forberedende kurs i spansk. Her skal jeg kose meg i nærheten av en kystby som heter El Grove i Pontevedra-provinsen med sol, sommer og strand. Det blir med andre ord et svært opplevelsesrikt år for meg!

Vi har latt våre lesere stille noen spørsmål og håper du vil svare på dem også!

Hva har du å si om våre nyeste signeringer?
– Jeg gleder meg til å se Varane blomstre og har allerede blitt ganske glad i Coentrão. Sahin har jeg desverre sett alt for lite av hittil, men han virker også som en svært spennende spiller jeg tror vil blomstre stort hos oss. Altintop må jeg vel innrømme at jeg ikke synes var den mest nødvendige innhentingen, men skal selvfølgelig ikke dømme ham før han har fått vist seg fram.

I det neste overgangsvinduet, hva håper du Real Madrid gjør der?
– Jeg håper ikke det blir gjort for mye i neste overgangsvindu. Jeg liker troppen svært godt som den er, og når både Benzema og Higuaín er i ferd med å våkne til live igjen tror jeg det kan bli veldig bra. Mye snakk om Neymar, men jeg er litt nervøs for en flopp og en liten ufordragelig drittunge i ham. Sats heller på noen av våre egne unggutter – som Morata!

Tror du Varane og Sahin kan ende opp som fast inventar i vår 11er?
– Varane er jeg nesten sikker på at vil bli fast inventar. Han er kun 18 år og har et enormt talent. Sahin har jeg sett lite av og det er ganske flust med spillere i hans posisjon allerede – jeg er nesten nødt til å se mer av ham dersom jeg skal spå en fast plass eller ikke.

Noen kjappe mot slutten.. Sommer eller vinter? – Sommer
Byen eller landet? – Byen. Helst stranden.
Allsvenskan eller Tippeligaen? – Tippeligaen
Higuain eller Benzema? – Higuain!!
Øzil eller Kaka? – I tvil, men holder en knapp på Øzil.

Skrevet av Erik Børresen. 

Legg inn en kommentar