Nyheter

Steg i riktig retning for Hazard

Eden Hazard ble kåret til banens beste spiller da Real Madrid slo Alavés 4-1 på bortebane i Vitoria lørdag kveld. Belgieren har slitt stort med skader og svake prestasjoner siden overgangen fra Chelsea i 2019, men i går var han på banen for fjerde gang på rad i LaLiga. Forhåpentligvis har han lagt de verste skadene bak seg, slik at han kan levere på banen for Real Madrid de neste årene.

30-åringen har nemlig ikke glemt å spille fotball. Den timen han var på banen mot Alavés lørdag kveld, var noe av det bedre han har levert i Real Madrid-trøyen. Kantspilleren noterte seg for en scoring og en målgivende pasning. Han hadde to suksessfulle driblinger, og var også trygg og god i pasningsspillet. Belgieren spilte med stor frihet, og var langt mer delaktig i spillet enn han har vært tidligere. Forsøkt mange ganger å true bakrommet, og bevegde seg også fra side til side for å styre kampen.

Zinedine Zidane har ved flere anledninger uttalt at «vi må være tålmodige med Hazard», og det samme mente hans assistent David Bettoni, som ledet gårsdagens kamp. Franskmannen sa at «vi fikk se glimt av hvor god han kan være». En prestasjon à la det Hazard leverte i går, er nok akkurat det han trenger for å få en selvtillitsboost. Det har vært tunge år for Real Madrids nummer syv.

Real Madrid røk som kjent ut av den spanske supercupen og Copa del Rey forrige uke, men har ikke råd til å henge med hodet av den grunn. Det er fremdeles mange kamper igjen som skal spilles i LaLiga, selv om Zidanes menn er fire poeng bak Atlético Madrid, med to kamper mer spilt. I Champions League har også klubben alt å kjempe for. Om en liten måned er det Atalanta som står for tur.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.