2-0 Erik Lamela (25′) – Assist: Jesus Corona
2-1 Rodrygo Goes (50′) – Assist: Dani Carvajal
2-2 Nacho Fernández (82′) – Assist: Dani Carvajal
2-3 Karim Benzema (90+2′) – Assist: Rodrygo Goes

Det var Los Blancos som åpnet best søndag kveld, men pipen fikk hurtig en annen lyd. Ved halvspilt omgang fikk vertene frispark, og Ivan Rakitic sendte ballen gjennom en meget svak mur, og i mål til 1-0. Kun fire minutter etter deres første scoring, så var vertene frempå igjen. Denne gang med en ball i bakrom mot Corona som kom seg forbi Militão, og fant Lamela i boksen, hvor kantspilleren enkelt satte inn 2-0. Meget tøff første omgang for gjestene fra hovedstaden, spesielt vanskelig blir det når et straffespark kunne vært gitt like før scoringene grunnet hands.

I andre omgang var det omsider et helt annet Real Madrid-lag som entret banen, og spesielt en mann skulle markere seg. Rodrygo Goes erstattet nemlig Eduardo Camavinga, og kun fem minutter ut i omgangen satte innbytteren ballen i mål. Carvajal kom seg fri, og spilte opp den unge brassen som omgjorde til mål. Gjestene fortsatte å presse på, og et kvarter før slutt satte Vinícius Júnior ballen i mål. Etter sjekk av dommer, og VAR ble omsider målet annullert for hands – utrolig nok. Noen minutter etter dette markerte nok en innbytter seg da Nacho tok lagene like langt med sin scoring. Som om ikke det var nok så dukket selvfølgelig Karim Benzema opp på overtid, og satte ballen i mål til 2-3, og sikret tre svært viktig poeng for Real Madrid i sesonginnspurten.

Thibaut Courtois (6): Står en kamp helt på det jevne. Kan ikke klandres for noen av scoringene, og spesielt scoring nummer to gir han absolutt alt han har for å stoppe. Som vanlig trygg med ballen i beina, og velger ofte korrekt spiller når spillet skal settes i gang.

Lucas Vázquez (6): Jobber godt begge veier, og har noen involvering offensivt i første og andre omgang. Delaktig i enkelte kombinasjoner, og har noen innlegg, men det leder ikke til stort. Blir mer en støttespiller i oppbyggingen enn en som faktisk er delaktig.

Eder Militão (4): Har en fryktelig første omgang, hvor han er delaktig i begge målene imot med negativt fortegn. På den første scoringen hopper han ut av muren, av en eller merkelig grunn, og på den andre scoringen blir han fullstendig avkledd av Corona. Må ta på seg all skyld for målene imot, men tross dette så hever han seg i andre omgang, hvor han står imot det lille som kommer, og fordeler ballen godt.

David Alaba (6): Fordeler ballen slik nesten kun han kan fra bak i banen, og har flere gode pasninger, både korte og lange. Klarer ikke å plukke opp Lamela på den andre scoringen, og får litt minus for det. Mot slutten av andre omgang flyttes han ut som back, og da får man virkelig se Alaba involvere seg. Stormer opp, og ned langs siden, skaper gode kombinasjoner, og har flere gode innlegg.

Dani Carvajal (8): Starter kampen som venstre back, og har stort sett full kontroll defensivt. Offensivt klarer han ikke å involvere seg spesielt mye i den første omgangen, men i den andre våkner han virkelig til liv. Kombinerer flott med Vinícius Júnior på venstre, og har den målgivende pasninger til Rodrygo på 2-1-scoringen. Flyttes etterhvert over på høyre, og der får han umiddelbart en målgivende pasning til Nacho. Meget god kamp av Dani!

Luka Modric (6): Jobber godt på midten, og har en god miks mellom driv med ball, og pasninger som spilles. Sliter dog litt i andre halvdel av første omgang, hvor midtbanen til Real Madrid mer eller mindre blir løpt over. I andre omgang involverer han seg enda litt mer offensivt enn tidligere, og fordeler ballen, skaper kombinasjoner, og deltar i store deler av spillet.

Eduardo Camavinga (4): Ingen god kamp fra den unge franskmannen. Pådrar seg et tidlig gult kort, og burde nok vært utvist like før hvilen etter taklingen sin på Martial. Får rett og slett aldri kommet helt inn i kampen, og blir løpende mye mellom uten å påvirke kampbildet nevneverdig. Byttes korrekt ut i pausen.

Toni Kroos (5): Spiller en ganske svak første omgang, hvor han både blir tempo-svak, og for unøyaktig. Blir da løpende mer mellom enn med ball. I andre omgang hever også han seg, og klarer involvere seg langt mer i spillet. Faller litt dypere, og tar rollen som servitør, hvilket han løser bra.

Federico Valverde (5): Starter kampen som kant, og det blir absolutt ingen suksess. Utretter omtrent ikke noe som helst i hele første omgang. I andre omgang flyttes han inn sentralt på midtbanen som indreløper, og da hever han seg betraktelig. Jobber knallhardt, deltar i kombinasjoner, og gjenvinner baller på et gunstig tidspunkt.

Karim Benzema (6): Ganske anonym i den første omgangen, og deler av dette kommer av at Real Madrid ikke har ballen så mye. I den andre omgangen våkner han mer til liv, hvor han deltar i kombinasjoner, vrir spillet fra side til side, og flyter ut mellom de ulike posisjonene for å skape uro. Selvfølgelig er det også franskmannen som står frem, og sikrer tre poeng på overtid med sin scoring.

Vinícius Júnior (7): Definitivt best av de i angrepet i første omgang, hvor han er en av få som skaper noe som helst. I andre omgang er han svært aktiv, og er involvert i omtrent alt som skjer fremover. Tredje sist på 2-1-scoringen, og tredje sist på 2-3-scoringen, begge med flotte detaljer, og pasninger. Blir også frarøvet et mål for hands, hvilket virkelig ikke var hands. Totalt sett en god kamp.

Rodrygo Goes (9 BB): Du verden for et innhopp den unge brassen har. Markerer seg umiddelbart, og setter ballen i mål etter kun fem minutter på banen. Er svært aktig, deltar i kombinasjoner, og gjør flere gode løp inn i boksen. Presser på i samtlige 45 minutter han er på banen, og like før slutt får han med seg en målgivende pasning på scoringen til Benzema. Gjør vell omtrent alt han involverer seg i korrekt, og får banens beste for sitt innhopp.

Nacho Fernández (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering, men scorer et ekstremt viktig mål for Real Madrid. Dukker opp i boksen like etter å ha entret banen, og tar lagene like langt med første spark på ballen.

Marco Asensio (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.

Mariano Diáz (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.