Kamprapporter

Spillervurderinger: Real Sociedad (H)

Det var Real Sociedad som scoret kampens første mål, men etter det handlet alt om Real Madrid. Eduardo Camavinga, Luka Modric, Karim Benzema og Marco Asensio tegnet seg alle på scoringslisten, og det stod til slutt 4-1 på måltavla i favør Real Madrid.

Real Madrid 4-1 Real Sociedad
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 27
Lørdag 5.mars, kl:21.00

0-1 Mikel Oyarzabal (10′) – [Straffespark]
1-1 Eduardo Camavinga (40′) – Assist: Luka Modric
2-1 Luka Modric (43′) – Assist: Karim Benzema
3-1 Karim Benzema (75′) – [Straffespark]
4-1 Marco Asensio (79′) – Assist: Dani Carvajal

Det var gjestene fra Baskerland som kom best i gang på Santiago Bernabéu lørdag kveld etter at Carvajal feltet David Silva i egen boks, og Gil Manzano pekte på krittmerket. Oyarzabal banket ballen i hjørnet, selv om Courtois var nære å redde forsøket, og sendte La Real opp i føringen på 0-1. Etter dette var det fullstendig en-veis-kjørt resten av kampen. Real Madrid presset hardt, og like før hvilen skulle de få uttelling. Først var det unge Eduardo Camavinga som banket inn 1-1 med venstre fot, før Luka Modric på enda vakrere vis banket inn 2-1, også han med venstre fot.

I andre omgang fortsatte Real Madrid dominansen, og Benzema fikk etterhvert sitt andre mål annullert for offside før han omsider satte inn 3-1 på straffespark. Kort tid senere økte Marco Asensio ledelsen ytterligere, og gjorde ydmykelsen komplett med 4-1. Tre nye poeng og en meget god kamp var et faktum. Plassen på toppen av tabellen var aldri truet, men Real Madrid hadde i stedet muligheten til å øke forspranget til Sevilla, hvilket nå er oppe i hele åtte poeng. Samtidig som avstanden til Sevilla ble større, ble oppgjøret mot La Real en god opplevelse før returoppgjøret mot Paris Saint-Germain.

Se oppsummering av kampen her: Real Madrid 4-1 Real Sociedad

Spillervurderinger:

Thibaut Courtois (5): Det er ikke veldig mye å skrive om for belgieren denne kampen. Får omtrent ikke noe mer mot seg enn straffesparket, og det er han svært nære å få en hånd på. Vurderer ellers greit de gangene han får ballen i beina, og virker klar for onsdagens meget viktige kamp.

Dani Carvajal (6): Sliter ikke veldig mye defensivt, med unntak av de første ti minuttene, hvor han også lager et litt klønete straffespark. Feilbedømmer bevegelsen til Silva, og stempler midtbanespilleren i feltet. Slipper seg noe mer løs offensivt utover i kampen, og får til slutt med seg en målgivende pasning på scoringen til Asensio. Der gjør han en godt løp, og spiller en god pasning.

Eder Militão (6): Spiller som vanlig bunnsolid bakover på banen, og får lyn-hurtige Isak til å se ut som en lilleputt-spiller. Slår alle han møter på hurtighet, og har i tillegg til dette flere gode taklinger, og brudd. Spiller rett og slett en solid kamp.

David Alaba (6): Flink til å flytte seg med fremover i banen når La Real blir spilt lave, og får tatt i bruk sin følsomme venstrefot. Defensivt er han bunnsolid sammen med Militão, og det er omtrent ingenting som utfordrer han der. Bare å holde dette oppe til onsdagens kamp.

Ferland Mendy (5): Backen spiller en god kamp defensivt, hvor han omtrent ikke slipper til noe som helst. Offensivt involverer han seg ikke nevneverdig, og kan til fordel bidra mer. Viser frem trygghet med ballen ved enkelte anledninger, og gjør mye riktig i fasen hvor Real Madrid spiller seg ut.

Luka Modric (8 BB): Hva skal man si som ikke sagt om den aldrende kroaten? Er omtrent involvert i alt som skjer fremover for Real Madrid. Enten det er ved å føre med seg ballen forbi ledd, spille ballen forbi ledd, eller slå avgjørende pasninger. Får en målgivende pasning på målet til Camavinga, og like etter scorer han selv et vakkert mål med venstre fot. Gjør alt i alt en meget god kamp, og får fortjent banens beste.

Carlos Casemiro (6): Aktiv i begynnelsen av oppgjøret, hvor han prøver lykken fra langt hold ved flere anledninger. Treffer dog ikke mål på noen av forsøkene, men de kommer i en fase hvor Real Madrid presser hardt, så de hadde noe for seg. I andre omgang blir han noe mindre involvert etter at Real Madrid tar mer og mer kontroll over oppgjøret.

Eduardo Camavinga (7): Den unge midtbanespilleren tok vare på muligheten fra start i Kroos sitt fravær, og scoret kampens første for Real Madrid. Prøver lykken med et langskudd, og når det i tillegg får en liten forandring via Illarramendi så var Romero sjanseløs. Ellers involverer han seg mye i oppbyggingen av spillet, og har en god del ball-berøringer. Gjør rett og slett en god kamp, og viser at det gror godt for fremtiden.

Rodrygo Goes (6): Har perioder hvor han involverer seg godt, og skaper trøbbel for gjestene, men har også perioder hvor han er langt mer rolig. Har noen momenter i oppgjøret hvor han dribler godt, og angriper med hurtighet. Da sitter også kombinasjonene litt bedre. De gangene han nøler litt mer så blir også resultatet deretter.

Karim Benzema (7): Franskmannen setter ballen i mål tre ganger lørdag kveld, men kun en av gangene blir målet stående. En gang er han i offside selv, en gang er Rodrygo i offside, og til slutt får han satt straffesparket i mål. Gjør veldig mye riktig mot La Real, og er veldig lojal mot spillestilen til Ancelotti. Presser ekstremt hardt, og intensivt gjennom hele kampen, samtidig som han får med seg en assist, og flere gode kombinasjoner.

Vinícius Júnior (6): Er en del involvert i spillet, og selv om han ikke slipper til like mye som tidligere på kanten så klarer han uansett å forbli delaktig i spillet. De gangene han slipper til kanten så skaper han farligheter, men kanskje spesielt gjør han det godt de gangene han kommer seg inn mer sentralt i banen. Der sitter kombinasjonsspillet litt bedre, og han har flere gode involveringer. Skaffer også en straffesparket, hvilket må nevnes.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.