0-1 David Alaba (12′)
1-1 Ante Budimir (13′) – Assist: Ezequil Avila
1-2 Marco Asensio (45′)
1-3 Lucas Vázquez (90+6′) – Assist: Vinícius Júnior

Det ble en pangstart på oppgjøret onsdag kveld, hvor begge lag presset på fra start. Ballen lå i mål kun tolv minutter ut i oppgjøret, da en frispark-variant endte hos Benzema på bakerste stolpe som videre fant Alaba. Midtstopperen måtte ha to forsøk, men satte til slutt ballen i mål mellom beina på Herrera. Vertene svarte omsider umiddelbart hvor Ezequil Avila fant Ante Budimir på bakerste stolpe, hvor kroaten satte ballen i det åpne målet til 1-1. Like før hvilen åpnet Camavinga boksen med en lekker pasning gjennom til Ceballos som fikk en fot på ballen, men Herrera reddet før Asensio banket inn 1-2.

Los Blancos dominerte den andre omgangen fra start hvor to straffespark ble utdelt i de hvitkledde sin favør før klokka passerte timen. Karim Benzema gjorde seg klar begge ganger, og sendte ballen i det samme hjørnet begge ganger, og i begge tilfeller reddet Herrera flott. Tross to brente 100%-sjanser så fortsatte gjestene fra hovedstaden å presse på, og seks minutter på overtid fikk de endelig uttelling. Vinícius Júnior kom seg forbi en forsvarer, og spilte på tvers til Lucas som enkelt spikret resultatet til 1-3.

Thibaut Courtois (5): Har en særdeles rolig dag på jobben om du ekskluderer de første tjue minuttene. Har et par redninger, men mer enn det kommer ikke hans vei. Målet kan han ikke klandres for, der er det forsvaret som glipper. God med ballen i beina, og viser at han håndterer å bli brukt for å vende spillet ved mange anledninger.

Lucas Vázquez (6): Løser sakene sine greit totalt sett, men det starter litt halvveis for backen. Mister ballen litt for ofte, og kombinasjonene sitter ikke som de skal i begynnelsen av oppgjøret. I andre omgang derimot så gjør han sakene langt bedre, hvor kombinasjonene sitter bedre, og han får flyttet seg lenger frem i banen. Får brukt egenskapene sine bedre seg, og kroner det hele med en scoring på tampen.

Eder Militão (5): Starter oppgjøret rufsete nok en gang, og virker nesten litt arrogant og nonchalant til tider. Dette fører til enkle balltap, og enkelte farlige situasjoner. Den mest skyldige på målet imot, hvor han ikke har kontroll på Budimir. Redder seg dog inn utover i kampen, og kommer mer i forkant av duellene. I tillegg så raser han fremover på enkelte løp det luker svidd av.

David Alaba (6): Spiller en god omgang, og det er alt han får i kveld. Får en liten kjenning mot slutten av omgangen, og spiller derfor ikke i andre omgang. Scorer kampens første mål etter tolv minutter, hvor han er en god miks av heldig og god. Defensivt har han enkelte gode brudd, og svært mange gode pasninger fra sin posisjon bak i banen.

Nacho Fernández (5): Starter kampen som back, og der tilfører han ikke stort. Blir med fremover ved enkelte anledninger, men blir for begrenset offensivt for å kunne tilføre noe nevneverdig. I andre omgang flyttes han inn som midtstopper, og der gjør han sakene ganske godt. Rydder unna, og får ballen vekk før det blir for komplisert.

Federico Valverde (6): Jobber utrettelig gjennom hele oppgjøret, og statistikken viser til 11 km løpt etter kampen. Deltar i en rekke kombinasjoner, stikker på løp, og jobber knallhardt defensivt. Innsatsen totalt sett er upåklagelig, og tidvis sitter også pasningene, og kombinasjonene godt.

Eduardo Camavinga (6): Starter oppgjøret med å pådra seg et gult kort etter kun fire minutter, og dette preger deler av oppgjøret for den unge franskmannen. Blir veldig passiv i perioden etter dette, spiller på svært lav risiko, og mesteparten av pasningene går enten bakover eller sidelengs. Dog så varter han opp med en helt ellevill pasning i forkant av 1-2-scoringen, og får pluss for dette.

Dani Ceballos (7): Spiller sin første kamp fra start på lang lang tid, og gjør sakene sine svært godt. Fordeler ballen, deltar i spillet så ofte han kan, og posisjonerer seg flott rundt på banen. Svært sentral i forkant av 1-2-scoringen hvor han både tar et godt løp, og får foten på ballen hvilket leder til returen Asensio scorer på. Må ut med krampe med tjue minutter igjen å spille, og det etter en solid prestasjon av spanjolen.

Marco Asensio (5): Veldig lite involvert i begynnelsen av oppgjøret, da mesteparten av spillet foregår på den venstre siden. Dog så dukker han opp like før pause, og banker ballen i mål til 1-2 fra kloss hold. Har noen gode involveringer også i den andre omgangen, men det leder dog ikke til spesielt mye. Helt på det jevne av Asensio.

Karim Benzema (5): Franskmannen bommer ikk et, men to straffespark onsdag kveld. Det er absolutt ikke godkjent av franskmannen, men tross de svake straffesparkene så gjør han mye annet bra. Er limet i angrepet, hvor han kombinerer godt med resten, og da spesielt Rodrygo. Spiller hurtig på et-touch, og gjør alt i alt en kamp midt på treet med alt i grunn.

Rodrygo Goes (8 BB): Virker til å ha funnet formen nå. Stormer opp og ned langs siden, og ser tidvis ut som en viss annen brasiliansk kantspiller i klubben. Dribler godt, er god i kombinasjonsspillet, og skaper en rekke sjanser. Skaffer et straffespark, og kunne fort skaffet et, og kanskje to til. Er delaktig i omtrent alt som skjer fremover, enten det er med skudd, kombinasjoner, eller driv med ball. Banens beste for Real Madrid.

Dani Carvajal (5): Backen kom inn for Alaba etter hvilen, og spiller venstreback nok en gang. Har full kontroll defensivt, og involverer seg offensivt ved enkelte anledninger, men denne gang ble det litt for lite, og leverer derfor en prestasjon på det jevne.

Toni Kroos (5): Tyskeren kommer inn for å balansere midtbanen, og fordi Real Madrid holdt ekstremt mye i ballen. Gjør sakene sine greit, akkurat slik han pleier å gjøre. Fordeler ballen, vrir fra side til side, og jobber godt i sine tjue minutter på banen.

Isco Alarcón (6): Det ble børstet støv av midtbane-eleganten et drøyt kvarter før slutt. Involverer seg en god del, og viser tidvis frem hurtige kombinasjoner, samt gode pasninger. Har en helt enorm pasning til Vinícius Júnior som sender brassen alene gjennom. Godkjent innhopp.

Vinícius Júnior (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. Får med seg en målgivende scoring på den korte tiden, og var nære en scoring også. Godt innhopp av brassen.