Kamprapporter

Spillervurderinger: Barcelona (H)

Barcelona smadret Real Madrid søndag kveld, hvor det til slutt stod 0-4 på måltavlen. Her kommer spillervurderingene til Real Madrid-spillerne etter skuffelsen.

Real Madrid 0-4 Barcelona
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 29
Søndag 20.mars, kl:21.00

0-1 Pierre-Emerick Aubameyang (29′) – Assist: Ousmane Dembélé
0-2 Ronald Araujo (38′) – Assist: Ousmane Dembélé
0-3 Ferran Torres (47′) – Assist: Pierre-Emerick Aubameyang
0-4 Pierre-Emerick Aubameyang (51′) – Assist: Ferran Torres

Det var Real Madrid som åpnet best på Santiago Bernabéu søndag kveld, men det skulle omsider ikke vedvare. Like før halvtimen var passert så dro Dembélé seg forbi Nacho på siden, og la inn i feltet hvor Aubameyang headet ballen i mål til 0-1. Snaut ti minutter senere så lå ballen i mål på ny, og igjen var Dembélé servitør da han svingte inn et hjørnespark som Ronald Araujo headet ballen i mål til 0-2. En skikkelig kalddusj for Real Madrid like før hvilen.

Ancelotti gjorde grep i hvilen, gjorde et par bytter, og la om formasjonen, men Barcelona tok ikke foten av gasspedalen. Kun et par minutter ut i den andre omgangen serverte gjestene et angrep i mesterklasse, hvor Aubameyang vakkert spilte fri Ferran Torres som klemte kula hjørnet til 0-3. Fem minutter etter dette ble ydmykelsen komplett da Aubameyang satte inn sitt andre for kvelden, og Barcelona sitt fjerde mål. Real Madrid har de siste årene hatt full kontroll på erkerivalen, men søndag kveld var det Barcelona som leverte festfotball.

Spillervurderinger:

Thibaut Courtois (6 BB): Får utrolig lite hjelp denne kvelden, og den gode statistikken til belgieren får et lite slag. Tross de fire ballene han plukket ut av nettet, så gjør han en godkjent prestasjon. Har noen solide redninger, spesielt i første omgang, og hindrer at sifrene blir enda verre. Banens beste for Real Madrid, selv om det ikke var mye å skryte av søndag kveld..

Dani Carvajal (1): Spiller en forferdelig kamp fra start til slutt, og gjør nesten ingenting korrekt. Defensivt er han ute av posisjon, han er passiv, og han blir tidvis rundlurt av Ferran Torres. Får det ikke helt til å stemme denne sesongen, og ble nok en gang flere hakk for dårlig.

Eder Militão (3): Best av de to midtstopperne, men det vil på ingen måte si at han spiller en god kamp. Sliter tidvis med å demme opp når Barcelona angriper med mange spillere, og virker tidvis litt usikker. Støter litt for mange ganger, og posisjonerer seg tidvis litt dårlig, men er også god i enkelte situasjoner. Blir hengende etter på scoring nummer en, og har heller ikke gode involveringer på scoring tre og fire.

David Alaba (2): Spiller en veldig svak kamp til han å være, og er tydelig delaktig negativt i flere av scoringene. På scoring nummer en strekker han  beinet i luften fremfor å heade ballen vekk ballen, og på scoring nummer to så taper han duellen mot Araujo. Den tredje scoringen er han også negativt involvert i hvor han opphever offsiden, og det blir totalt sett en forferdelig dag på jobben.

Nacho Fernández (2): Den anvendelige forsvareren får jobben om å bekle venstrebacken i Mendy sitt fravær, og leverer ingen super kamp. Blir brukt som rundingsbøye av Dembélé på den første scoringen. Henger heller ikke spesielt godt med på scoring nummer tre og fire heller, og offensivt er det ekstremt begrenset hva han bidrar med.

Luka Modric (4): Er den absolutt mest aktive av de på midtbanen, og er tidvis god i kombinasjonsspillet, men blir også fullstendig overkjørt av midtbanen og angrepet til gjestene. Har enkelte gode kombinasjoner her og der, og viser prov på gode involveringer, men totalt sett blir det litt for lite. Har noen solide returløp, men behovet for de blir dessverre langt flere enn ønsket.

Carlos Casemiro (3): Ingen stor kamp for brassen i dypet. Blir ofte overkjørt av de mange spillerne Barcelona angriper med, og blir tidvis litt alene, og litt for sen inn i duellene. Det flyter litt bedre senere i oppgjøret når han flyttes ned som midtstopper, hvor han får brukt duell-styrken, og taklingene sine oftere.

Toni Kroos (3): Tyskeren virker litt ute av det, og sånn har det egentlig vært den siste tiden. Får ikke helt flyt i spillet sitt, og blir flere ganger passert grunnet manglende fysikk kontra de unge spillerne til Barcelona. Får ikke preget kamper, og styrt tempoet slik han vanligvis gjør, og tas derfor av banen i hvilen.

Federico Valverde (4): Tilfører tidvis energi, og tempo til laget. Jobber hardt begge veier, og har noen solide løp fremover i banen, men det blir ikke veldig mye ut av det. Har et par avslutninger, og står i sentrum for det som muligens er den største sjansen til Real Madrid i kampen.

Rodrygo Goes (2): Blir en kamp langt under par av den unge brassen. Virker aggressiv, og «på» i begynnelsen av kampen, men det avtar fort. Klarer ikke å involvere seg nevneverdig, og verken kombinasjonene eller sjansene kommer. Blir alt i alt litt for tannløst.

Vinícius Júnior (2): Blir passet ekstremt godt på, og det er tydelig at han savner makkeren sin på topp. Blir dobbel-teamet stort sett hver eneste gang han har ballen, og sliter spesielt med å passere Araujo. Skaper de få sjansene Real Madrid har, men det blir dessverre litt for lite.

Innbytterne:

Eduardo Camavinga (3): Kommer inn etter hvilen for å tilføre noe nytt, og dessverre så lykkes ikke byttet spesielt godt. Blir løpende mye i mellom, og egentlig uten å bidra spesielt mye. Har noen solide taklinger, men stort mer enn det blir det ikke.

Mariano Diáz (2): Tilfører absolutt ingenting i løpet av den omgangen han er på banen. Jobber hardt de første minuttene, og presser nesten ut et par feil, men mer enn det blir det ikke.

Lucas Vázquez (3): Gjør ikke en langt bedre jobb enn det Carvajal gjør, men samtidig skal det sies at Barcelona hadde tatt foten av gasspedalen da han kom inn. Tilfører lite, og gjør ikke veldig mye ut av seg.

Marco Asensio (3): Blir som med resten. Lite involvert, og får ikke tilført spesielt mye. Har en avslutning, men den sender han over mål. Burde kanskje kommet inn tidligere, og burde kanskje startet oppgjøret.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.