Nyheter

Spillerne ble overrasket over Zidanes prat før dagens trening

Real Madrid-spillerne skal ha blitt overrasket over Zinedine Zidanes samtale med spillerne før dagens trening.

Som kjent ble Los Blancos slått ut av Copa del Rey i går kveld. 2-1-tapet mot tredjedivisjonslaget CD Alcoyano har skapt sterke reaksjoner i etterkant – noe som er helt på sin plass spør du meg. Real Madrid-supportere rundt omkring i hele verden, har allerede begynt å spekulere i Zinedine Zidanes fremtid i den spanske hovedstadsklubben. I forkant av torsdagens treningsøkt på Valdebebas holdt den rutinerte franskmannen en samtale med spillerne sine – som har skapt reaksjoner hos mannskapet.

Etter et slikt skandaløst og urovekkende tap, skulle man tro at franskmannen hadde mye på hjertet. En lang samtale og alvorsprat var nok det mannskapet til Zidane forventet seg. Flere spillere skal til og med i etterkant kommet med uttalelser om at de ønsket kjeft og sterke reaksjoner fra franskmannen – selv mener jeg hele stallen hadde hatt godt av det, en vekker som i det minste hadde gjort noe med innsatsen og innstillingen til spillerne.

Uansett, slik ble det ikke. Zidanes «alvorsprat» varte kun i to minutter og var ikke særlig overbevisende. Ifølge MARCA skal Zidane ha gjentatt mye av det han meldte etter Athletic-kampen, blant annet:

– Vi kan alle bidra litt mer.

Med en hel gjeng Real Madrid spillere som er inne i en fortvilende tapsrekke, vil mange påstå at Zinedine Zidanes språk og væremåte ikke er direkte nok. Ifølge MARCA skal noen av spillerne mene at Zidane ikke tar nok tak i situasjonen – personlig mener jeg at det ikke kun ligger hos treneren, men også hos spillerne, maksimal innsats bør være minstekravet.

Spillerne skal allikevel ha mistet sin tillit til Zidane, og påstår at han ikke har like god kontakt med spillerne som det han hadde under hans første opphold som Real Madrid-trener. I det siste har også franskmannen fordelt spilletiden utover kun 14-15 spillere, noe som har skapt sterke reaksjoner hos resten av spillergruppa.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.