Nyheter

Slik ser resten av året ut

Snart nærmer vi oss slutten på 2021 og skal snart inn i det nye året. For Real Madrid har sesongen vært strålende, men det gjenstår fortsatt noen tøffe kamper.

21.november venter Granada på bortebane. Granada ligger foreløpig på en 17.plass i ligaen og har generelt gjort det svakt, men har fått noen resultater som tyder på litt fare. Granada har spilt 1-1 mot Barcelona og har slått Sevilla 1-0.  Granada legger seg veldig lavt mot sterk motstand og hadde ikke mer enn 22% ballbesittelse mot Barcelona. Nå som det er så jevnt i tabelltoppen må Real Madrid ta tre poeng i denne kampen, men det blir nok ikke enkelt.

Dermed venter returkampen mot Sheriff i Champions League. Real Madrid leder gruppen sin med 9 poeng, med Inter like bak med 7.  Sheriff vant overraskende 2-1 i første oppgjør, så Real Madrid er nok sultne på revansj. Her bør Real Madrid cruise inn til en sterk seier, men Sheriff skal ikke tas lett på.

Dermed venter det to tøffe oppgjør i ligaen. 28.november kommer Sevilla på besøk. Helgen etter, 4.desember, skal Real Madrid på besøk hos Real Sociedad.  Med seier i begge oppgjørene kan Real Madrid ta grep om tabelltoppen, samt skape større avstand til Sevilla. Real Sociedad har også spilt en kamp mer enn Real Madrid og med seier i dette oppgjøret, samt kampen de har til gode, kan Real Madrid komme foran med hele 5 poeng. Dette blir en avgjørende uke for Los Blancos.

Etter dette venter Inter Milan i Champions League. Real Madrid har 3 seire over Inter i de siste 3 oppgjørene, men Inter blir ingen lett motstander. Tar Madrid poeng i oppgjøret, og med seier over Sheriff, har Real Madrid sikret seg avansement videre i turneringen. Kampene mot Inter er ingen lek, men den italienske seriemesteren er noe svekket i forhold til sist sesong.

De to siste kampene i 2021 er 12.desember oppgjøret mot Atletico Madrid og 19.desember matchen mot Cadiz. Atletico Madrid er nå på en 4.plass i ligaen og har slitt litt denne sesongen. Laget er noe svekket både defensivt og offensivt, men kan absolutt skape problemer for Real Madrid. Dermed venter siste seriekamp mot Cadiz. Cadiz er på en 16.plass i ligaen og er generelt sett en motstander Real Madrid bør overkjøre. Under Ancelotti sin ledelse har Real Madrid god statistikk mot de svakere lagene og skaper vanvittig med målsjanser. Real Madrid skal etter alt å dømme kunne feire jul og nyttår med en stor seier i boks.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.