Skader

Skadeoppdatering: Sergio Ramos

Sergio Ramos har i dag blitt operert for et menisk-skade i hans venstre kne, og i denne sammenhengen har Real Madrid sluppet en pressemelding.

Da Real  Madrid tapte semifinalen i Supercopa de España mot Athletic Club tilbake i starten av januar så merket Sergio Ramos smerter i det venstre kneet under oppvarmingen. Kapteinen valgte å spille til tross for smertene, men siden den gang så har ikke midtstopperen vært tilbake på banen.

Denne uken var midtstopperen tilbake i full trening, og han deltok på hele økten både onsdag og torsdag, før han så ikke var å se på gressteppet på Valdebebas på den siste økten før lørdagens kamp mot Huesca. Smertene i kneet forsvant ikke, og sammen med Real Madrids medisinske apparat ble det bestemt at Sergio Ramos måtte under kniven.

KNE-SKADE: Under oppvarmingen til oppgjøret mot Athletic Club pådro Sergio Ramos seg en kneskade, som gjorde at han lørdag måtte opereres i det venstre kneet.

Lørdag formiddag kom ryktene om at Sergio Ramos skulle opereres, og nå har også Real Madrid bekreftet dette med en pressemelding. Kapteinen ventes å være ute av aksjon i 6-8 uker, og mister dermed blant annet begge Champions League-kampene mot Atalanta. Real Madrid har sluppet følgende pressemelding vedrørende operasjonen til Sergio Ramos.

Vår kaptein, Sergio Ramos, har i dag gjennomgått en vellykket operasjon i sitt venstre kne for en menisk-skade. Operasjonen ble utført av Doktor Manuel Leyes, under oppsyn av Real Madrids medisinske team. Sergio Ramos vil i løpet av de kommende dagene sette i gang med rehabiliteringsperioden.

Grunnen til at man nå valgte å operere er at Ramos med sikkerhet vil være tilbake til to eventuelle Champions League-kvartfinaler. I tillegg ville ytterligere slitasje av kneet kunne påføre Ramos en alvorlig kneskade, noe verken kapteinen eller Real Madrid ønsket å risikere.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.