Nyheter Skader

Skadeoppdatering: Federico Valverde

Ifølge klubbens hjemmeside skal Federico Valverde ha pådratt seg en muskelskade i lysken.

Den siste tiden har vært meget innholdsrik og hektisk for Real Madrid. Det startet med Ødegaards mistrivsel, etterfulgt av Zidanes positive Covid-19-test, før det hele toppet seg med beskjeden om Valverdes muskelskade i formiddag. Spilleren som er vurdert som Real Madrids mest verdifulle spiller av statistikk- og analysebyrået CIES Football Observatory, skal ha gjennomført noen tester fredag formiddag som har avslørt en lyskeskade hos den Uruguayanske løpsmaskinen. Klubben melder at skaden skal nærmere bestemt befinne seg i adduktormuskelen i høyre ben.

Selv om Federico Valverde har slitt med spilletid i årets sesong, viste han spesielt under fjorårets gull-sesong, noen helt spesielle kvaliteter på fotballbanen. Derfor blir spørsmålet om Los Blancos vil få problemer uten Valverde på den grønne gressmatta? Fra en synsvinkel, ja, fra en annen synsvinkel, nei. Som sagt er uruguayaneren en eksepsjonelt god fotballspiller som tidvis er ekstremt viktig for de hvitkledde, spesielt med en Ødegaard på vei til Premier League og en Isco ute av form, vil uruguayaneren kunne bidra sterkt ut resten av sesongen. Men, det virker ikke som Zinedine Zidane er enig i dette. Midtbanegiganten har foreløpig kun spilt 743 minutter i LaLiga denne sesongen, og han virker ikke som et klart førstevalg for Zinedine Zidane.

MARCA melder at Valverde vil være ut av spill i 10-15 dager.

I tillegg til Federico Valverde, skal spanjolene Dani Carvajal og kaptein Sergio Ramos være utilgjengelige i forkant av lørdagens møte med Deportivo Alavés grunnet skader. Ifølge MARCA skal Dani Carvajal ha vært med på dagens økt på Valdebebas, men Zidane ønsker ikke at Carvajal skal hastes tilbake, med tanke på risiko for å forlenge skadeperioden. Kaptein Ramos skal derimot ha stått over dagens trening, og det virker som spanjolen ikke blir med til Baskerland.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.