Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Skader

Skadeoppdatering: Eden Hazard

Eden Hazard har gått glipp av rundt 50 kamper etter overgangen fra Chelsea i 2019. Nå har han pådratt seg enda en skade.

Belgieren fikk et drøyt kvarter mot Elche i helgen, og planen til Zinedine Zidane og trenerteamet var nok at han sakte, men sikkert skulle finne sin beste utgave igjen. Et par dager senere har Eden Hazard pådratt seg nok en skade. 30-åringen trente ikke med laget tidligere i dag, og for få minutter siden kunne Real Madrid bekrefte hans seneste skade i følgende pressemelding:

«Etter prøver utført i dag på vår spiller, Eden Hazard, av Real Madrids medisinske apparat, så har han blitt diagnostisert med en muskelskade i hans høyre bein. Han vil kontinuerlig bli evaluert».

Kantspilleren må trolig belage seg på alt fra fire til seks uker på sidelinjen. Dessverre er ikke det noe nytt for ham, som allerede har mistet over 50 kamper for Real Madrid etter overgangen fra Chelsea sommeren 2019. Denne sesongen har han kun vært på banen i 14 kamper, noe som resulterer i fattige 646 minutter fordelt over LaLiga, Champions League, Copa del Rey og Supercopa.

1 comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.