Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Skader

Skadeoppdatering: Dani Carvajal

Dani Carvajal har pådratt seg nok en skade og mister etter all sannsynlighet resten av sesongen.

Real Madrid slet stort under tirsdagens Champions League-kamp mot Chelsea, men rodde av stormen og fikk med seg et helt greit utgangspunkt før returoppgjøret på Stamford Bridge, der Los Blancos enkelt og greit må vinne for å ta seg videre til Champions League-finalen.

Oppgjøret mot Chelsea var bare andre gang siden 14. februar at Dani Carvajal startet en kamp for Los Blancos, da han den gang måtte forlate banen med en muskelskade etter en snau halvtime etter å ha mistet en drøy måned i forkant grunnet nettopp en skade i den samme muskelen.

SLITT: Dani Carvajal har slitt stort med skader denne sesongen og har bare spilt fem kamper for Real Madrid i 2021.

I løpet av førsteomgangen tok Carvajal telling etter en duell, men han bet tennene sammen og spilte frem til han ble tatt av banen med rundt et kvarter igjen av oppgjøret. Man kunne tydelig se at høyrebacken ikke var fornøyd, og i dag slapp Real Madrid pressemeldingen der de bekrefter at spanjolen har pådratt seg nok en muskelskade.

«Etter prøver utført i dag på vår spiller, Dani Carvajal, av Real Madrids medisinske apparat, så har han blitt diagnostisert med en hamstringskade i hans høyre fot. Han vil kontinuerlig bli evaluert.»

Dette er en skade som i utgangspunktet ville tatt rundt en måned å lege, men med Dani Carvajals skadehistorikk tatt til betraktning så betyr dette med all sannsynlighet at han er ferdigspilt for sesongen. En potensiell Champions League-finale spilles 30. mai, og lite tyder på at han kommer til å rekke dette.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.