Nyheter

Sesongens tredjedrakt lansert

Real Madrid har annonsert sesongens tredjedrakt som er produsert i miljøvennlig materiale med primegreen-teknologi fra adidas.

Real Madrid er godt i gang med sesongen og i sesongens innledende oppgjør har man ikledd seg både hjemme- og bortedrakten. Frem til nå har ikke tredjedrakten vært lansert men fredag morgen ble denne offentliggjort av både adidas og Real Madrid. Denne sesongens tredjedrakt er på mange måter lik tredjedrakten fra 2019/20-sesongen, som også var turkis.

Drakten er inspirert av det kjente stedet «kilometro 0» i sentrum av Madrid, på Puerta del Sol. Dette punktet regnes som «starten på Spania» og er et essensielt sted den spanske hovedstaden. Alle skilt som leder til Madrid regner ut ifra at man skal ankomme «kilometro 0», og den nye tredjedrakten er derfor inspirert av det som på mange måter sees på som det definitive sentrum av Madrid.

PRIMEGREEN: Real Madrids nye tredjedrakt er produsert med primegreen-teknologi som vil si at den er produsert med resirkulerte plastikkflasker fra havet.

Drakten er også produsert med adidas’ innovative primegreen-teknologi. Dette vil si at drakten er produsert i miljøvennlig materiale og teknologien er utviklet med visjonen om å begrense utslipp av avfall i verden. Draktens hovedmateriale produsert av resirkulerte plastflasker fra verdenshavene, som igjen bidrar i kampen mot plastikkavfall i verdenshavene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.