Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Skader

Sergio Ramos mister begge kampene mot Liverpool

Sergio Ramos må belage seg på en måned på sidelinjen.

Sergio Ramos går glipp av det som etter alle solemerker blir to avgjørende uker for Real Madrid. Lørdag er det Eibar som venter på hjemmebane, før Los Blancos skal spille mot Barcelona i LaLiga og Liverpool over to oppgjør i kvartfinalen i Champions League. Det blir uten lagets store leder og kaptein, Sergio Ramos, som har pådratt seg en leggskade mens han har vært på Spania-samling.

– Sannheten er at jeg har hatt noen tøffe uker. Det er alltid tøft å operere, men i fotball – som i livet – har man flaks og uflaks. Etter gårsdagens kamp (mot Ukraina) ble jeg igjen for å gjøre noen øvelser, og følte plutselig på et ubehag i leggen. Testene har i dag vist at jeg har en muskelskade, og det smerter meg å ikke kunne bidra for laget i denne viktige perioden, skriver kapteinen på Instagram.

35-åringen har knapt bidratt for Real Madrid på banen etter nyttår. Midtstopperen har slitt mye med skader, og denne skaden har fått Real Madrid-supporterne til å reagere. Majoriteten av supporterne mener at det var feil av Ramos å dra på landslagssamling, og at han heller burde ha blitt igjen i den spanske hovedstaden for å forberede seg fysisk til det som blir tre avgjørende kamper.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.