Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Intervjuer

Sergio Ramos: – Ikke noe nytt om framtiden min

Sergio Ramos møtte torsdag kveld pressen i forbindelse med lansering av Amazon Prime-dokumentaren «La leyenda de Sergio Ramos». Det var knyttet stor spenning til hva kapteinen hadde å si. Normalt så troverdige Jose Luis Sanchez meldte tidligere på dagen at kapteinen ville avsløre at han ønsker å bli i den spanske hovedstaden og undertegne en ny kontrakt. Det skjedde ikke.

– Jeg skulle ønske jeg kunne gi dere en oppdatering angående min framtid, men det er ikke noe nytt. Alt jeg tenker på nå er å returnere fra skaden og ha en god avslutning på sesongen. Når det skjer noe nytt, kommer jeg til å være den første til å si det.

34-åringen snakket også om formen sin og veien videre. Spanjolen mener at han kan holde nivået i mange år til.

– Det finnes ikke unge eller gamle spillere, men gode og dårlige spillere. Jeg vil ikke være en ordinær spiller, men den beste i min posisjon. Jeg kan holde nivået i tre-fire og kanskje fem år til.

Dermed ser det ut som at Real Madrid-supporterne må smøre seg med enda mer tålmodighet. Like etter at pressekonferansen var over, tvitret transferguru Fabrizio Romano at «Florentino Pérez presser på for å få Ramos til å forlenge kontrakten».

Fra før av er det kjent at Luka Modric har kommet til enighet med klubben om å forlenge kontrakten ytterligere ett år. Lucas Vazquez er også på en utgående kontrakt, men de siste rapportene derfra tyder på at han nærmer seg en exit. Han ønsker visstnok mer penger enn det Real Madrid tilbyr ham, noe som skal ha gjort at han ønsker å forlate klubben for å få bedre betingelser andre steder.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.