Intervjuer

Rummenigge: – Alaba skulle aldri forlatt Bayern

Tidligere Bayern-sjef Karl Heinz Rummenigge forteller at Bayern gjorde en feil ved å slippe David Alaba til Real Madrid og at overgangen aldri skulle skjedd

David Alaba kom gratis til klubben i sommer og har allerede blitt en viktig brikke i troppen. Østerrikeren spiller de fleste kampene som midtstopper, men er også viktig for å flytte ballen fremover på banen. I Alaba har Real Madrid fått en godt kvalifisert erstatter for Ramos og det virker også som at Alaba selv er fornøyd med sin nye klubb. Karl Heinz Rummenigge, tidligere styreleder i Bayern Munchen, påstår at overgangen aldri skulle ha skjedd i utgangspunktet.

-Jeg tror alle kan være enige om at overgangen ikke skulle skjedd. Ikke glem at gutten vokste opp i Bayern Munchen. Han spilte der i 13 år og har alltid vært viktig for Bayern sitt DNA. Uheldigvis låste alt seg, enten hele situasjonen eller økonomien. Det er vanskelig å forstå hele situasjonen, men hovedsaken er at han ikke er her lenger. Jeg vil i hvert fall påstå at overgangen ble for dårlig kompensert.

Rummenigge hevder de gjorde alt for at han skulle bli:

-Vi gjorde alt vi kunne. Plutselig kom vi ikke videre og han hadde bestemt seg for å forlate klubben. Tydeligvis hadde han et veldig interessant tilbud fra Real Madrid.

Det er fullt forståelig at den tidligere Bayern-sjefen er skuffet. David Alaba har i tillegg til en god defensiv statistikk også levert 3 assist og 1 scoring i ligaen. Alaba er definitivt en veldig viktig brikke for Real Madrid, spesielt etter tapet av både Varane og Sergio Ramos. Østerrikeren er heller ikke eldre enn 29 år, så vi kan nyte mange sesonger med Alaba i troppen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.