Intervjuer

Rose: – Vi har sjansen til å gå videre

Borussia Mönchengladbach har imponert i gruppespillet i Champions League, og topper gruppe B i forkant av morgendagens bortekamp mot Real Madrid. Tyskerne er mest sannsynlig videre til åttendelsfinalen dersom de tar med seg ett poeng hjem til Tyskland fra Madrid, men et tap mot Los Blancos kan fort sørge for at de ryker ut. Inter tar nemlig imot Shakhtar Donetsk hjemme på Giuseppe Meazza, hvor de er store favoritter til å ta alle tre poengene. Marco Rose har snakket med pressen i forkant av den avgjørende kampen i Madrid.

– Vi vet hvor vanskelig det vil bli i Madrid, men vi gleder oss. Vi har gjort det bra i gruppespillet, og nå har vi sjansen til å gå videre. Vi kan oppnå et historisk øyeblikk i morgen, og det er det vi sikter mot.

– Vi må være smarte og forsvare oss bra. Det er likevel slik at vi må være modige offensivt for å skape sjanser mot Real Madrid. Vi har kvalitetene som skal til for å lykkes. Vi er klare for i morgen og vet hva vi må gjøre.

Motsatt oppgjør

– Vi har selvsagt sett på den første kampen. Det er ikke mye som har endret seg siden, da Real Madrid spiller på samme måte. Vi har pekt ut et par elementer i spillet som kan gi oss suksess.

Real Madrid

– Dette er en viktig kamp for Real Madrid også. Jeg er sikker på at de vil være påskrudde i morgen. De har individuelle ferdigheter og en tydelig tilnærming. De liker å dominere kamper med ballen, men de forsvarer seg bra også.

– Lag som Real Madrid og Inter trives under press. Det er eksakt det Real Madrid vil gjøre i morgen. Sergio Ramos vil også være tilbake, siden han har blitt erklært frisk igjen. Vi skal møte et sterkt Real Madrid-lag, men vi er forberedt.

Tyskernes målvakt Yann Sommer har også uttalt seg i forkant av kampen.

– Real Madrid handler om mer enn bare Sergio Ramos. De har mye kvalitet i laget, og vi har forberedt oss mot deres enkeltspillere. Vi gjorde det bra i det motsatte oppgjøret. Vi har diskutert tilnærmingen til denne kampen. Vi så forrige gang hvor farlige de er på dødballer, og dersom de trenger en scoring vil de sende Ramos i angrep. Vi ønsker å forsvare oss bedre, hvis det blir aktuelt på onsdag.

– Det er selvsagt en viktig kamp. Vi har store forventninger før kampen. Vi er godt forberedt og klare. Målet vårt var å overleve i gruppa, men nå har vi sjansen til å ta oss videre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.