Nyheter

Romano: Real Madrid vurderer å forlenge med Luka Modric

Det meldes at Real Madrid ønsker å fornye kontrakten med den kroatiske midtbanespilleren, men det er ennå ikke bekreftet fra offisielt hold

Luka Modric er egentlig på sitt siste år som Real Madrid spiller, men nå ryktes det at klubben vurderer å fornye ytterligere ett år.  Modric har nå blitt 36 år, men er også denne sesongen en viktig brikke for Ancelotti sitt mannskap. Kroatia kvalifiserte seg nylig til VM i Qatar neste år, så Modric ser ikke ut til å ligge på latsiden.  Kroaten ankom klubben i 2012 og med kontraktsfornyelse for 22/23-sesongen kan han også feire 10-års jubileum som Real Madrid spiller.

Det er MARCA som var først ute med nyheten. Modric planla opprinnelig å legge opp som spiller etter VM-finalen i 2018, men eldes som god vin. Modric har i det siste vist seg fra sine beste sider og har klart seg fint gjennom de siste sesongene uten store skader. Det ryktes nå at klubben planlegger kontraktsfornyelse med kroaten og det ventes at en offentliggjøring vil komme så fort alt er på plass.

Hva sier dere til ett ekstra år med Modric på laget?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.