Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Nyheter

Reinier blir i Dortmund

Det ble ingen ny låneavtale på Reinier og han blir dermed i Dortmund ut sesongen

Siden overgangsvinduet stengte i går er det ikke lenger mulig for Reinier å forlate Dortmund til fordel for en annen klubb. Ronaldo-eide Real Valladolid var lenge ansett som en mulig ny destinasjon, men overgangen ble aldri noe av. Reinier skal nå fullføre sesongen i den tyske klubben.

Brasilianeren har til nå bare fått åtte kamper i alle konkurranser, men ingen fra start. Dortmund har uttalt at det vil komme muligheter for Reinier, spesielt med tanke på Witsel sin langtidsskade, men sjansene har latt vente på seg.  Reinier er ennå bare 19 år og har omtrent ingen erfaring fra europeisk toppfotball. Dortmund er i utgangspunktet et godt sted for utvikling og muligheter på et høyt nivå. Det hjalp for Achraf Hakimi, samt at flere andre Madrid spillere har gjort suksess i Tyskland.  Men det blir dårlig med utviklingen når spilletiden uteblir.

Reinier må nå finne seg i situasjonen ut sesongen. Det er mulig det kommer muligheter etter hvert, men tross Witsel sin skade, har Dortmund flere spillere å plukke av på midtbanen. Spillere som Brandt, Reyna, Raschl, Dahoud og Bellingham nyter stor tillit fra treneren og blir ofte prioritert foran Reinier. For å unngå at sesongen skal avskrives totalt, må mulighetene komme raskt. Til sommeren bør Real Madrid igjen tenke nøye ut hva planen blir videre for Reinier og bør sørge for rikelig med spilletid fremover.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.