Nyheter

Real Madrids «nye» storstue

De siste ti månedene har jobben med å oppgradere Santiago Bernabéu blitt intensivert. Vi må tilbake til mars for å finne sist gang Real Madrid spilte en kamp på Santiago Bernabéu. Etter at fotballen kom i gang igjen etter korona-pausen, har Los Blancos spilt sine kamper på B-lagets stadion. En nylig rapport fra MARCA viser at Real Madrid har mye å tjene på deres «nye» storstue.

Det er selskapet PCC som står for byggingen på stadion. Deres, og Real Madrids mål, er at alt skal være klart til sommeren 2022. Real Madrid kan sannsynligvis spille kamper igjen på Bernabéu lenge før den tid, men det er da alt skal være klappet og klart.

Real Madrid har jevnlig lagt ut videoer på sine plattformer av byggingen. Fokuset nå er på arenaens tak, parkeringshus og tribunene. MARCA har lagt ut en artikkel på sine nettsider de de forklarer hvordan ting er planlagt å se ut.

Garderobene

Som nevnt, har Real Madrid lagt ut flere videoer, men vi har enn så lenge ikke sett noe av hvordan garderobene vil se ut. MARCA har heller ikke fått noe informasjon om det, men det de vet er at spillerinngangen vil bli lokalisert til et annet sted. Normalt sett pleier Real Madrid-bussen å kjøre inn til stadion gjennom gaten Padre Damian, men det vil ikke bli tilfellet den neste tiden.

Setene

Arenaens seter har i en årrekke vært i fargen blå, og det vil den mest sannsynlig bli også nå. Det kan fort være at de velger å inkludere andre farger også, men det er ikke særlig sannsynlig. Det som dog kommer til å skje, er at det vil bli mer plass mellom setene, og at det er bestilt tusenvis av splitter nye seter for å øke komforten på Bernabéu.

Hotell

Fra før av vet vi at det vil bli et stort kjøpesenter på stadion og andre fasiliteter. Det vil ikke bli et stort hotell, men klubben planlegger visstnok å bygge et mindre, men luksuriøs hotell. I utgangspunktet ønsket de at hotellet skulle ha utsikt til banen, men det lot seg ikke gjøre, da det ble avslått av lokale myndigheter.

Banen

Det vil være to ulike underlag på banen. Det ene underlaget skal være til kampene Real Madrid spiller, mens det andre skal være til konserter, teatre og andre kulturelle innslag, slik at banen skal holdes i så god stand som mulig.

Inntekter

Det er anslått at Real Madrid vil tjene så mye som 150 millioner euro mer på det nye stadionet årlig, enn tidligere. Dette kan selvsagt ha endret seg som følge av korona-pandemien, men når verden returnerer til normalen, vil Real Madrid tjene svært mye.

Sponsor

På det årlige styremøtet kunne Florentino Pérez bekrefte at det er en tung økonomisk tid for klubben, og at de må gjøre det de kan for å holde balanse i bøkene. En måte å få inn gode penger på, er å godta tilbudene ulike sponsorer av stadionet har kommet med.

Det er interesse fra flere ulike selskaper, og Real Madrid vurderer fortløpende de tilbudene som kommer inn.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.