Site icon Real Madrid Norge

Real Madrids beste januar signeringer

Higuain:

Higuain vil kanskje ikke huskes som en legende i klubben, men en god signerning var det uansett. Higuain ankom fra River Plate i januar 2007 for 13 millioner Euro. Argentineren hadde nettopp fylt 19 år og var fortsatt ganske fremmed for det europeiske publikumet. Higuain gjorde seg fort til en hit i klubben. Planen var at han skulle representere Castilla i sin første sesong, men Cappello tok argentineren inn på første laget. Han slet de første sesongen sine, mest på grunn av en litt for tung diett, men fikk gjennombruddet sitt i 08/09-sesongen. Higuain leverte hele 24 mål i alle konkurranser. Sesongen etter gikk Real Madrid amok i markedet og sikret seg Ronaldo, Kaka og Benzema. Dette virket fort som dårlig nytt for Higuain, men han maktet å score 27 mål i ligaen denne sesongen, ett mål mer enn Ronaldo. Etter hvert som Mourinho tok over roret fikk Higuain, sammen med Benzema, en litt mindre rolle i troppen, men han leverte uansett gode tall. Etter et par sesonger til tok Higuain farvel med Real Madrid og gikk til Napoli for 38 millioner Euro. Higuain endte opp med 121 mål og 56 målgivende på 264 kamper.

Casemiro:

Brasilianeren er i dag selve ryggraden i Real Madrid troppen og har utviklet seg til en av de aller beste i sin rolle. Casemiro ankom klubben på lån fra Sao Paulo i  januar 2013. Han spilte først for Castilla, men fikk debyen sin under Mourinho få måneder senere. Sesongen etter, under Ancelotti sin første periode som trener, var det knapt med muligheter for brasilianeren. Han endte på lån sesongen etter, men var tilbake når Benitez tok over ansvaret. Når Zidane var på plass like etter, ble han godt implementert i laget. Resten er historie. Etter endt karriere, forhåpentligvis i Real Madrid, vil Casemiro huskes som en av de aller beste i sitt felt og hylles som en av klubbens mange legender.

Marcelo:

Marcelo er kanskje tidenes januar signering. Marcelo ankom i januar 2007 for knappe 6.5 millioner Euro fra Fluminense. Det var knyttet store forventninger til Marcelo, siden han snart skulle ersatte selveste Roberto Carlos i forsvarslinja. 18-åringen skuffet ikke og ble fort en hit både for fans og klubb. Daværende president, Ramon Calderon, slo fast at Marcelo var en av fotballens juveler og hadde stor tro på at Marcelo skulle lykkes i klubben. Den nåværende Real Madrid kapteinen er ofte blitt omtalt som den venstre-backen noensinne og ikke uten grunn. For Real Madrid har Marcelo vært en klippe og har fort blitt en av de best likte spillerne blant fansen.

Forslag til andre gode januar signeringer?

Exit mobile version