Nyheter

Real Madrid møter Paris Saint-Germain i Champions League

Real Madrid har omsider fått sin motstander til 1/8-delsfinalene

Etter en forvirrende og surrealistisk trekning av 1/8-delsfinalene i Champions League, der Real Madrid først skulle møte Benfica, er det nå klart at det blir PSG som skal stå på den andre banehalvdelen i 1/8-delsfinalen av turneringen.

Real Madrid trakk først Benfica ut av bollen, men etter at UEFA klarte å surre det til i de påfølgende trekningene måtte hele trekningen gjøres på nytt. Manchester United hadde havnet i bollen til Villarreal, noe som ikke skulle skje da de to lagene var i samme gruppe. Så ble Liverpool lagt i bollen til Atlético Madrid, og IKKE Manchester United, som det egentlig skulle vært.

Det tok litt tid før UEFA ble oppmerksomme på tabben, men Villarreal skal ha lagt inn en klage etter trekningen, og forlanget at det ble gjort på nytt. Real Madrid mente at det kun skulle gjøres omtrekk av kampene etter Real Madrid – Benfica, ettersom de mente feilen ble gjort i etterkant av denne.

UEFA på sin side mente at de ikke kunne garantere at datamaskinen – som selvsagt var hentet inn eksternt – gjorde riktig under hele den første trekningen, der det tross alt er snakk om å ha orden på hele syv lag samtidig! Dermed måtte hele trekningen gjøres på nytt under nøye oppsyn fra UEFAs egne observatører.

– Som følge av et teknisk problem er trekningen ugyldig. Den vil bli gjennomført på nytt klokken 15:00, skrev UEFA i en pressemelding etter at fadesen var et faktum.

– Jeg beklager at vi må gjøre dette igjen, sa UEFAs generalsekretær Giorgio Marchetti før det andre forsøket.

Etter at oppgjørene ble trukket for andre gang var det til slutt bare Real Madrid og PSG som lå igjen i bollen, og som dermed skal møtes i neste runde.

Oppgjørene skal spilles i Paris 15-16 eller 22-23 februar, mens kampen på Santiago Bernabéu skal spilles 8-9 eller 15-16 mars 2022.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.