Real Madrid 2-2 Elche

Real Madrid dominerte kampen fra start, og Benzema fikk muligheten til å sende laget sitt i føringen fra krittmerket, men bommet utrolig nok. Kort tid senere scoret Boye, og det stod 0-1 til pause. Elche scoret første også i den andre omgangen, da ved Milla. Det måtte en sluttspurt til fra Real Madrid hvor Modric scoret fra krittmerket, og Militão stanget inn utlikningen på overtid.

2-2 Eder Militão (90+2′) – Assist: Vinícius Júnior

Det var ikke mange dager siden lagene sist møttes til dyst da de igjen stod på motsatt banehalvdel av hverandre søndag ettermiddag. Riktignok ble oppgjøret i Copa del Rey spilt på en annen arena, i en annen del av landet. Da uret passerte 90 minutter i cupen var det fortsatt målløst, og ekstraomganger måtte til, hvor Elche scoret en gang, mens Real Madrid scoret to ganger. Los Blancos sendte med andre ord ut Los Franjiverdes av Copa del Rey i midtuken, og det var derfor en ypperlig mulighet for laget som er i vinden i LaLiga til å få sin revansje mot storlaget Real Madrid kun noen dager senere.

Real Madrid: Courtois – Lucas (Valverde 79′), Militão, Alaba, Mendy – Modric, Casemiro, Kroos (Rodrygo 64′) – Hazard (Isco 79′), Benzema (Jovic 58′), Vinícius Júnior

Elche: Badia – Palacios, Verdú, Gonzalez, Mojica – Morente (Fídel 24′), Guti, Gumbau, Milla – Boye, Pérez (Josan 88′)

FRA START: De elleve spillerne du ser på bildet spilte fra start mot Elche søndag ettermiddag.

Straffebom og mål imot

Det var Real Madrid som dominerte oppgjøret fra start søndag ettermiddag, og duoen med Benzema, og Vinícius Júnior skapte kampens første sjanse etter ti minutter. Franskmannen spilte frem brassen i feltet som dro seg innover, og avsluttet rett på Badia fra kloss hold. Noen få minutter senere rullet Real Madrid opp på ny, hvor ballen havnet hos Kroos på tjue meter, men nettveggen stod i veien for avslutningen. En snau halvtime ut i oppgjøret så sende Alaba en flott pasning i bakrom mot Benzema som tok ned, og ble holdt, men allikevel fikk han kula mot mål, men Badia stod korrekt plassert igjen. Et par minutter senere kombinerte Los Blancos flott igjen, hvor Lucas sendte mot Hazard, men belgieren hoppet over, og Casemiro klemte til, men igjen reddet Badia.

SJANSE: Flott pasning i bakrom av Alaba til Benzema som tok ned, og sendte på mål.

Like etter halvtimen var passert så dro Vinícius Júnior seg inn i feltet, og ble felt av Palacios, hvor dommeren pekte på krittmerket. Karim Benzema gjorde seg klar, men franskmannen byttet hjørne, og sendte kula over mål.. Noen få minutter før hvilen sendte Mojica en ball langs siden mot Fídel, og kantspilleren slo et perfekt innlegg mot Boye som helt fri fikk heade ballen i mål til 0-1. I omgangens siste ordinære minutt kom Real Madrid til en ny sjanse da Benzema flikket gjennom Mendy, men Badia fikk en finger på avslutningen til franskmannen, og dyttet utenfor lengste.

Vertene kom til flere gode sjanser på overtid av omgangen, hvor Benzema var første frempå da han vendte vekk et par forsvarere i boksen, og forsøkte lykken med venstre fot, men som så mange ganger før så reddet Badia. Fire minutter på overtid fikk Real Madrid frispark på drøyt tjue meter, og Kroos sendte kula mot nærmeste kryss, men Badia var i det umulige hjørnet, og dyttet til hjørnespark. Det påfølgende hjørnesparket ble farlig, da Casemiro fikk muligheten med hodet fra kloss hold, men brassen klarte ikke å styre headingen unna Badia, og det stod 0-1 til pause.

Ny sluttspurt

Fem minutter ut i den andre omgangen pekte dommeren på krittmerket nok en gang da Hazard gikk ned i feltet. Det var kontakt, men etter å ha tittet på skjermen syns han ikke det tilstrekkelig, og trakk avgjørelsen sin. En time ut i oppgjøret kom vertene fremover, hvor Vinícius Júnior fintet, fant Mendy som slo inn i feltet. Der fikk ballen en uventet bane, og landet hos Kroos som sendte over med venstre fot. Tjue minutter før fulltid kombinerte Real Madrid hurtig, hvor Hazard fant Modric som videre fant Mendy før Vinícius Júnior snappet opp, og stormet mot mål, men avslutningen fra 6 meter endte like utenfor lengste stolpe. Et drøyt kvarter før slutt sendte Pérez et frispark inn som Boye satte hodet til, men Courtois holdt forsøket.

Vondt skulle omsider bli verre for Real Madrid snaut et kvarter før full tid da Boye vendte vekk to Real Madrid-spillere, og spilte frem Milla som var iskald i feltet, og satte inn 0-2. Los Blancos var nære å svare umiddelbart da Lucas fant Casemiro i feltet på et hjørnespark, men headingen til brassen endte i kryss-tverrliggeren.. Ti minutter før slutt sendte Modric et hjørnespark inn, og Milla var nær ballen med utstrakte armer, hvilket gjorde at dommeren på ny pekte på krittmerket. Luka Modric gikk frem, og kroaten var iskald da han sendte ballen motsatt vei av Badia til 1-2.

ISKALD: Luka Modric sendte Badia feil vei, og reduserte til 1-2 på straffespark.

Fem minutter før full tid kombinerte Real Madrid hurtig da Casemiro spilte frem Vinícius Júnior som videre fant Rodrygo, men brassen brukte litt lang tid, og avslutningen ble blokkert like utenfor lengste stolpe. Igjen traff ballen en Elche-arm på hjørnesparket, men denne gangen ble det ikke dømt straffe, tross unaturlig posisjon nok en gang.. På overtid dro Vinícius Júnior seg innover i banen, og sendte mot en horde av hvitkledde, men Rodrygo var akkurat et hårstrå unna å få hodet på ballen. Et lite minutt senere var Vinícius Júnior frempå igjen, da han holdt ballen ved dødlinja, la til rette, og fant Militão i feltet. Brassen steg til værs, knuste samtlige, og stanget inn 2-2. Nesten som å se old-school Ramos det der! Flere mål ble det ikke, og poengdeling var et faktum mellom Real Madrid, og Elche.

LUFTENS BARON: Eder Militão steg til værs, og headet inn utlikningen på overtid av oppgjøret.

Thibaut Courtois (5): Er egentlig veldig vanskelig å sette noen karakter på belgieren for han er overhodet ikke involvert i oppgjøret. Har en, eller muligens to redninger, og kan ikke klandres for noen av scoringene. Grei med ballen i beina, men som sagt veldig lite involvert.

Lucas Vázquez (6): Løper utrettelig, opp og ned langs siden. Har noen gode kombinasjoner, og noen gode pasninger inn i feltet, men det blir dessverre ikke mer enn halv-sjanser ut av det. Defensivt gjør han mye rett, og kan ikke klandres for noen av scoringene. Har flere gode returløp, og gjør en positiv opptreden.

Eder Militão (7): Om det er han eller Alaba som feiler i markeringen på første scoring er uvisst, men med unntak av den blemmen så spiller brassen fantastisk. Takler, bryter baller, og har full kontroll defensivt i 99% av oppgjøret. Offensivt er han en bauta på dødballer, og får endelig lønn for strevet i offensiv boks. Stiger til værs, og får lagene like langt med en utsøkt heading.

David Alaba (6): Noe mer anonym enn makkeren sin, og det kommer selvsagt av de ulike rollene de har. Som nevnt ovenfor er det uvisst hvem som glipper i markeringen på Boye, men for dårlig er det. Veldig god med ballen i beina, og har flere veldig gode pasninger både i bakrom, og opp på korrekt spiller. Viktig i fasen hvor Real Madrid setter i gang.

Ferland Mendy (7): Spiller en ganske bra kamp, og spesielt offensivt. Involverer seg en hel masse, er leken, og er delaktig i en rekke gode kombinasjoner. Samspillet med Vinícius Júnior sitter godt, og de skaper mye uro i tospann. Virker til å spille med litt lavere skuldre, og ser virkelig ut til å ha det moro. Litt dårlig posisjonering på scoringen til Milla, men skal ikke trekkes veldig mye for det.

Luka Modric (7): Kroaten er mye involvert, og spesielt mot slutten av oppgjøret så går nesten alt gjennom han. Vender spillet, finner løsningen med utsiden av foten, og deltar i kombinasjoner. Er i tillegg iskald fra krittmerket hvor han sender Badia feil vei, og reduserer til 1-2. Modric spiller virkelig godt for tiden, og er inne i en periode hvor han lykkes med det meste han foretar seg.

Carlos Casemiro (6): Blir en tidvis ganske anonym kamp, selv om han har et par involveringer offensivt. Har en heading i kryss-tverrliggeren, og et skudd som tester Badia. Uten om dette så er han ikke veldig mye involvert, og ligger tidvis veldig dypt når Real Madrid angriper med mange mann. Skal ha ros for sin tilstedeværelse i offensiv, og defensiv boks.

Toni Kroos (6): Ikke like mye involvert i oppgjøret som han bruker å være. Virker kanskje litt sliten i denne kampen, men tross dette så jobber han godt den tiden han er på banen. Har neon gode dødballer, og spesielt et frispark som han forsøket lykken på. Retningen er mot krysset, men Badia redder. Har også et skudd i nettveggen.

Eden Hazard (6): Virket frisk i perioder søndag ettermiddag. Leker med ballen, flyter rundt på banen, deltar i en rekke kombinasjoner, og skaffer nesten et straffespark. Viser at han har noe som bor i seg, men er fortsatt litt sen i timingen, og litt for selvisk. Trenger at han bruker litt mer av x-faktoren sin.

Karim Benzema (5): Brenner litt for mange sjanser i dag, og spesielt bommen på straffespark blir skjebnesvanger. Ikke bare går gjestene opp i ledelsen kort tid senere, men han får også noen andre sjanser i den første omgangen som han brenner. Skal ha ros for at han kommer til sjansene, men skal også ha kritikk for at han ikke klarer om omgjøre noen av de til mål. Byttes ut med en kjenning i låret.

Vinícius Júnior (7 BB): Brassen var nok en gang banens beste for Real Madrid. Er et konstant uromoment, hvor han finter, skaper kombinasjoner, og stikker inn bak forsvaret. Skaper sjanser for lagkameratene, trekker på seg flere motspillere, og er involvert i det meste Real Madrid skaper. Skaffer et straffespark i første omgang, er neste sist på scoringen til Militão, og burde muligens scoret et mål, men alt i alt en god prestasjon.

Luka Jovic (4): Tilfører veldig lite den tiden han er på banen, og er egentlig ikke spesielt ofte involvert i spillet til de hvitkledde. Løper mye i mellom, og deltar egentlig ikke i kombinasjonsspillet. Må opp flere hakk dersom han skal fortjene mer spilletid.

Rodrygo Goes (5): Det blir en sånn halvveis-kamp, eller nesten-kamp fra brassen. Er involvert i noen kombinasjoner, og kommer til et par sjanser, men klarer ikke å omgjøre de til farligheter. Bruker litt for lang tid, og er litt for ubesluttsom.

Federico Valverde (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.

Isco Alarcón (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.