Kamprapporter

Real Madrid 0-0 Villarreal

Hvert lag hadde sine sjanser på Estadio Santiago Bernabéu lørdag kveld, men igen av lagene klarte å få nettsus. Det endte dermed med poengdeling mellom Los Blancos og den gule ubåt.

Real Madrid 0-0 Villarreal
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 7
Lørdag 25.september, kl:21.00

Sesongens første runde med oppgjør i midtuken for lagene i LaLiga ble denne uken fullført hvor Real Madrid klemte til fra start, og smadret Mallorca med vanvittige 6-1. Flere spillere tegnet seg på scoringslisten, men spesielt Marco Asensio bemerket seg positivt med sine tre scoringer. Seieren forsterket kun Los Blancos sin plass på toppen av tabellen i den spanske ligaen, og det har alt i alt vært en meget god sesongstart for de hvitkledde under Carlo Ancelotti. Lørdag kveld stod omsider en stor utfordring for tur da den gule ubåt, også kjent som Villarreal kom på besøk til Santiago Bernabéu.

Real Madrid: Courtois – Valverde, Militão, Alaba, Nacho – Modric (Hazard 73′), Casemiro, Asensio (Isco 81′) – Rodrygo (Camavinga 46′), Benzema, Vinícius Júnior 

Villarreal: Rulli – Foyth (Gaspar 86′), Albiol, Torres, Moreno – Parejo, Capoue, Coquelin (Dia 58′) – Pino (Peña 84′). Alcacer (Gómez 58′), Danjuma (Trigueros 84′)

STARTELLEVER: Dette var de elleve spillerne som spilte fra start mot Villarreal lørdag kveld.

Langt mellom sjansene

Det var to lag som begge var på fra start i lørdagens kamp, hvor spesielt Real Madrid presset høyt, mens Villarreal stanget imot, og kom seg ut med ballen. Begge lag hadde noen nesten-sjanser, men det var ikke før Danjuma dro seg forbi Asensio og Valverde etter tolv minutter at kampens første sjanse kom. Kantspillere kom seg mellom de to nevnte, og skrudde mot lengste hjørne, men Courtois var hurtig nede og reddet flott. Ikke før klokka hadde passert tjue minutter kom Real Madrid sin første sjanse da Benzema sendte et skudd fra tjue meter like utenfor nærmeste stolpe. Kun et par minutter senere forsøkte Rodrygo en meget frekk variant da han sendte et skudd mot nærmeste hjørne fra skrått hold, hvilket overrasket Rulli som så ut til å forvente innlegg, men han fikk bokset unna i siste sekund. Snaut ti minutter før hvilen så mottok Danjuma ballen i feltet, hvor han vendte bort Valverde, og klemte kula like utenfor stolpen. Like før hvilen testet Valverde skuddfoten, men det endte ikke på mål, og lagene gikk dermed til hvilen på 0-0, etter en målløs omgang.

Poengdeling

Los Blancos slet med å skape de helt store sjansene i første omgang, men kun fem minutter ut i den andre så fikk de en virkelig stor en. Asensio svingte et frispark inn i feltet, hvor Militão rev seg løs og stupheadet ballen like utenfor stolpen. Noen minutter senere så var hollandske Danjuma frempå igjen, hvor hann denne gang klemte til på første touch etter en pasning fra Foyth, men Courtois var nede og avverget flott. Like før timen hadde gjestene en ny stor mulighet da et frispark ble sendt mot Foyth som stusset videre mot Alcacer. Angriperen fikk en fot på ballen, og dyttet den videre mot bakerste stolpe, hvor Pau Torres utrolig nok ikke klarte å treffe ballen uten press. Svært nære for den gule ubåt. Noen minutter etter timen var passert sendte Camavinga en flott ball i bakrom mot Benzema som kom alene mot Rulli, men sisteskansen var tidlig ute og reddet flott.

STOR SJANSE: Eder Militão fikk en stor sjanse med hodet tidlig i andre omgang, men klarte ikke presse headingen innenfor stengene.

Et kvarter før full tid sendte Alaba en ball i bakrom mot Vinícius Júnior som dro seg inn mellom et par forsvarere, og sendte kula et par meter over mål. Snaut ti minutter senere så kombinerte Real Madrid på den høyre siden hvor Hazard fant Isco i feltet, og midtbanespilleren headet mot mål, hvor Rulli fikk en hånd på ballen. Vinícius Júnior, og Casemiro ventet på returen, men ingen fikk en fot på ballen, og Villarreal slapp med skrekken. Noen få sekunder senere stusset Vinícius Júnior mot Camavinga som brassesparket på mål, men igjen reddet Rulli. Fem minutter før slutt ble Peña spilt i bakrom, og han hadde kun Courtois foran seg, men akkurat i det han skulle avslutte fikk Nacho en fot på ballen og avverget. Tre minutter på overtid forsøkte Vinícius Júnior å dra seg innover i banen, og skru i lengste hjørne, men forsøket endte utenfor, og dermed endte oppgjøret målløst på Santiago Bernabéu.

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (6): Har ikke veldig mye å gjøre, men de gangene han må ut i aksjon så viser han hvorfor han er en av verdens beste målvakter. Hurtig nede på et par avslutninger fra Danjuma, og som vanlig får han de bort fra farlige områder. Er også tidlig ute ved et par anledninger for å slå unna baller i bakrom.

Federico Valverde (5): Gjør en grei kamp som høyreback, men er nok ikke løsningen på posisjonen med Carvajal ute med skade. Offensivt klarer han å involvere seg en god del med løp, og kombinasjoner, men defensivt sliter han tidvis stort med Danjuma. Jobber veldig hardt som vanlig, og muligens skal man ikke stille for høye krav til han i en uvanlig posisjon.

Eder Militão (6): Spiller en ganske solid kamp defensivt, og skal ha mye av æren sammen med sin stopper-makker for at det ender uten baklengs lørdag kveld. Kommer seg mellom, støter tidsnok, og bryter en rekke pasninger. Virker også roligere enn tidligere oppgjør, hvor han gir seg selv tid ved å ta gode valg. Ser ut til å kommunisere godt med Alaba.

David Alaba (6): Spiller som Militão en ganske god kamp defensivt, hvor han spesielt i første omgang både stanger og slår unna pasninger og innlegg. Er også meget trygg med ballen i beina, og viser tidvis frem hvor briljant han er i pasningsspillet. Har tatt rollen som ballfordeler i forsvaret greit, og vil nok vise seg frem enda mer mot lag som ligger litt høyere defensivt.

Nacho Fernández (4): Sliter fortsatt med å involvere seg offensivt, og det begynner nesten å bli en smule merkelig hvorfor Ancelotti velger å gå for Nacho fremfor Miguel Gutierrez. Har nesten ingenting å vise til offensivt med unntak av et innlegg på overtid. Defensivt har han grei kontroll, og har en meget viktig takling på Peña, men uten om dette så er det litt rufsete.

Marco Asensio (4): Kommer fra en kamp hvor han herjet som indreløper, men mot Villarreal fikk pipen en helt annen lyd. Sliter med å finne rom, skape kombinasjoner, og på generell basis involvere seg offensivt. Blir derfor løpende mye imellom som indreløper, og selv om han flyttes fremover i andre omgang, så hjelper ikke det spesielt mye. Litt under par fra Asensio.

Carlos Casemiro (3): Spiller absolutt ingen god kamp, hvor han verken bryter spesielt mange baller, eller involverer seg offensivt. Løper mye og jobber hardt, men når det verken blir fugl eller fisk så hjelper det ikke. Ser også litt sur ut ved enkelte anledninger, og muligens var han ikke fornøyd med hvordan midtbanen fungerte.

Luka Modric (4): Spiller litt som Asensio, hvor han løper mye mellom, og forsøker skape noe kombinasjoner uten at det lykkes helt. Pasningene er litt for rufsete, og det blir derfor litt lite sluttprodukt. Ser også litt sliten ut mot slutten, og byttes korrekt ut til fordel for Hazard sine friske bein.

Rodrygo Goes (4): Tidvis så er han aggressiv, og da skaper han noen farligheter, men tidvis er han også veldig passiv, og totalen blir derfor for dårlig. Har et innlegg/skudd som setter Rulli på prøver, og har et par innlegg som finner medspillere, men spesielt mer blir det ikke. Byttes ut til pause for Camavinga.

Karim Benzema (4): Heller ingen stor kamp fra Benzema, og det er litt symptomatisk at han faller veldig dypt i banen når ting ikke stemmer helt. Får ikke veldig mange baller å jobbe med, men er heller ikke veldig flink til å skape ting på egenhånd. Blir rett og slett en kamp litt under par, men etter en sesongstart som han har hatt, så er det forståelig.

Vinícius Júnior (6 BB): Jobber knallhardt, og løper ned langs siden gjennom hele kampen. Forsøker å utfordre Foyth, hvor han tidvis blir avkledd, men han er også tidvis veldig god. Står bak den halv-farligheter, og viser at han kan skape ting selv om han følges nøye med på. Det er også positivt å se at han tar noen tunge løp defensivt for å dekke opp, og hjelpe backen sin. Banens beste for Real Madrid.

Innbytterne: 

Eduardo Camavinga (5): Har noen flotte involveringer i tiden på banen, men har også en del slurvete pasninger. Forsøker seg med et brassespark mot slutten, men Benzema er litt for røff i forkant så det hadde ikke blitt stående. Viser at han har noe å gjøre i Real Madrid, og det skjer alltid noe med den unge franskmannen på banen.

Eden Hazard (5): Virker ok den tiden han er på banen, og skaper noen kombinasjoner, blant annet innlegget mot Isco. Ser nesten litt kjappere ut i beina, og muligens var det godt for han å få et par kamper på benken.

Isco Alarcón (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering, men involverer seg positivt ved flere anledninger.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.